Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: ironmen

Kevin ”SK” Bredthauer haastattelu

Polar Bears jatkaa tiimin esittelyvideoiden julkaisemista. Tällä kertaa vuorossa on valmentajana toimiva Kevin ”SK” Bredthauer, joka valmentaa Polar Bearsin lisäksi myös Tampa Bay Damagea. 90-luvun puolesta välistä turnauksia kiertänyt Kevin on pelannut myös Dynastyssä ja valmentanut pelaajauran jälkeen myös Ironmeniä. Lähes kymmenminuuttisessa haastattelussa Kevin kertoo mm. mitä haasteita Polar Bearsin valmentaminen tuo, kun yhteinen kieli pelaajien ja valmentajan välillä ei ole mikään vahvin.

PSP:n ensimmäinen kierros tänä viikonloppuna

Tänä viikonloppuna pelataan PSP Dallas Open nimensä mukaan Dallasissa. Tänäkin vuonna PaintballAccess.comin webcastia voi seurata ilmaiseksi läpi viikonlopun. Tänään perjantaina lähetys alkaa kello 15.00 Suomen aikaa.

Pelejä odotellessa voi kuunnella Social Paintballin toimittamat viimehetken tunnelmat pro-joukkueiden pelaajilta. Haastattelussa seitsemän kovaa nimeä: Marcello Margott (Ironmen), Ryan Greenspan (Dynasty), Dalton Vanderbyl (Damage), Thomas Taylor (Heat), Raney Stanczak (Impact), Keith Devit (Heat) ja Alex Rodriguez (Ironmen).

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑