Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: loader (Page 1 of 2)

Valkenilta uusi loaderi ja merkkain

Valken on nyt vuorostaan esitellyt uuden loaderin nimeltään Valken Switch Loader eli VSL. Loaderin erikoisuus on se, että se toimii niin .68 kuin .50 kaliiberin kuulilla. VSL toimii kolmella AA patterilla ja siihen mahtuu 200 kuulaa. Loaderin voi purkaa ilman työkaluja. Hintaa boksilla on 129,99 dollaria . Lisää kuvia loaderista löytyy PbNationin keskustelualueelta.

Uuden loaderin lisäksi Valken on tuonut markkinoille uuden merkkaimen nimeltään Code. Yllä olevalla videolla kerrotaan merkkaimesta jonkin verran. Hintaa merkkaimella on 249,95 dollaria.

HK Army lanseerasi TFX-loaderin

Näyttää siltä, että vähän jokainen valmistaja on panostanut loaderien kehittämiseen. Tällä kertaa HK Army julkisti oman TFX-loaderinsa. Alle kymmenen senttiä korkea ja 482 grammaa patterien kanssa painavaan loaderiin luvataan mahtuvan 216 värikuulaa ja sen luvataan toimivan moitteetta kumikuulienkin kanssa. Kahden AA-pariston voimin loaderin luvataan syöttävän noin 20 tuhatta kuulaa, mikä on kohtuullinen määrä. Markkinoille 199,95 dollaria maksava loaderi tulee 25.5.2015.

Dye R-2 -loaderi

Dye on ladannut Youtubeen videon uudesta R-2-loaderista, mistä pilkahduksia on näkynyt pro-pelaajien some-päivityksissä. Uuden boksin ominaisuuksiin videon mukaan näyttää kuuluvan ainakin säädettävä pallokapasiteetti ja boksi osaa varoittaa tulevasta bulkkaamistarpeesta.

Strike Loader hakee joukkorahoitusta

Lähes tarkalleen pari vuotta sitten uutisoimme, että reppuna kannettava 1200 kuulaa vetävä Strike Loader on lähes valmis markkinoille. Ihan näin ei kuitenkaan ollut vaan Strike Loaderin kehittäjät ovat pitäneet hiljaiseloa. Nyt kuitenkin uutta tulemista yritetään joukkorahoituksen turvin. Strike Loader hakee 250 tuhatta dollaria Rocket Hub joukkorahoituspalvelun kautta. Strike Loader on saanut kerättyä noin kuusi tuhatta dollaria.

Strike Loaderia rahoittaneet saavat vastineeksi loaderin halvemmalla ja aikaisemmin kuin muut. Näiden lisäksi on muutamia muita paketteja tarjolla.

 

Tietoa Virtue Spire -loaderista

Virtue Paintball on viimeisen kuukauden aikana antanut paljon pikku maistiaisia uudesta loaderistaan. Nyt tiedon pihistely on loppunut ja kattavat esittelyvideot on ladattu Youtubeen.

Virtue Spire -loaderin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Voidaan purkaa ilman työkaluja
  • Jousilla toteutettu pallojen jumiutumisen esti
  • Noin neljä tuumaa korkea profiililtaan
  • Mahtuu 200 kuulaa
  • Pitäisi toimia hyvin reball-tyylisillä kuulilla

Alla vielä toinen esittelyvideo:

Virtue mukaan boksimarkkinoille

Virtue Paintball on viimein kertonut mikä heidän uusi Spire-niminen tuote on. Ja monien arvailujen mukaan uusi loaderihan sieltä on tulossa. Virtue Paintball varmisti tämän Facebook-sivuillaan hetki sitten.

Virtue Paintball kertoo, että loaderin nopeus on optimoitu nykyisille kilpapaintball kentille ja tämä on mahdollistanut sen, että heidän loaderiin mahtuu enemmän kuulia kuin muiden valmistajien vastaaviin loadereihin.

HK Armyn Epic Speed Feed

HK Army ottaa osaa speedfeed-markkinoiden valtaamiseen omalla Epic Speedfeedillä. Tämä speedfeed on siinä mielessä erilainen kuin muut, että siinä on irroitettava kansi sadekelejä varten ja se on saatavilla lähes kaikille tällä hetkellä markkinoilla oleville loadereille. Yllä oleva video kertoo tarkemmin mistä on kyse.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑