Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: loaderi (Page 1 of 2)

Valkenilta päivitetty versio Vmax-loaderista

Valken on julkaissut näin joulun alla uuden Vmax+ version Vmax-loaderista. Vmax-loaderin toiminta on hyvin pitkälti tuttu ns. ensimmäisen sukupolven sähköloadereista, joissa palloja syötetään propellin avulla loaderiin. Noin kuudenkymmenen dollarin hintainen loaderi toimii kahdella 9-voltin paristolla. Ainoana uudistuksena tässä plus-versiossa lienee infrapunaportilla toteutettu sensori, joka tunnistaa onko syöttöputkessa palloja vai ei.

eVlution loaderi tekee paluun

Aikoinaan Viewloader oli ainoa varteenotettava loaderivalmistaja. Kilpakentilläkin pelattiin pitkään Viewloaderin Revolution -loadereilla, jotka eivät olleet ns. forced feed -loadereita vaan boksin sisällä oli lavat, jotka sekoittivat kuulia syöttöaukon edessä. Viewloaderin eVLution julkistettiin vuonna 2000 ja tämä oli ensimmäinen forced feed loaderi, joka pystyi takaamaan lähes tasaisen syötön.

Nyt JT on julkistanut uuden eVLution-loaderin. Boksin luvataan vetävän 200 kuulaa ja syöttävän ne ulos 18 pallon sekuntinopeudella. Boksissa on kolmilapainen roottori ja se toimii kahdella yhdeksän voltin paristolla. Hintaa boksilla jenkeissä on karvan alle 60 dollaria. Näiden ominaisuuksien perusteella boksista ei taida olla kilpailijaksi esimerkiksi Dyen Rotorille vaan uusi eVLution kilpailee hinta / ominaisuusluokkaa alemalla tasolla.

Empire Prophecy Z2 -loaderi

Empireltä on tullut uusi Prophecy Z2 -loaderi, joka ainakin yrittää haastaa loaderimarkkinoita tällä hetkellä hallitsevan Dye Rotorin. Prophecy Z2 on valmistettu aiempaa kestävämmästä ja kevyemmästä materiaalista ja sen voi helposti purkaa ilman työkaluja. Loaderin puhdistaminen onnistuu jopa kesken pelin.

Prophecy Z2:ssa on merkkaimen laukaisuäänestä aktivoituva syöttö ja tasaista kuulien syöttämistä tarkkaillaan infrapunasilmien avulla. Hintaa boksiuutuudella on karvan alle 170 dollaria.

Alla on Empiren mainosvideot sekä kattava esittelyvideo loaderin rakenteesta.

Lähde: Empire Paintball

Valken VMAX -loaderi

Valkenin VMAX-loaderi on vihdoin tulossa kuluttajien käsille ja
The Catshack Reports
on tehnyt ensimmäisen esittelyvideon tästä uudesta loaderista, joka kuvissa näyttää kestävältä sähköboksilta. VMAX
vetää sisäänsä 210 palloa ja syöttönopeus on 30 palloa sekunnissa. Hintaa boksilla on jenkeissä 130 dollaria ja boksista on tulossa aluksi
kuusi eri värivaihtoehtoa.

Alla The Catshack Reportsin tekemä esittelyvideo:

Lähde: The Catshack Reports

Uusi reppuloaderi – Strike Loader

Pitkästä aikaa paintball-markkinoille ilmestyy jotain uutta. Tällä kertaa vuorossa on Strike Loader, joka
on selässä kannettava 1200 kuulaa imevä loaderi. Selästä kuulat syötetään putken kautta merkkaimeen kolmenkymmennen kuulan sekuntivauhdilla.
Loaderin akkujen luvataan syöttävän kymmenentuhatta kuulaa.

Loaderiin on saatavissa lisävarusteena merkkaimeen kiinnitettävä näyttö, joka kertoo jäljellä olevien kuulien määrän ja peliajan. Loaderi on
tulossa kauppojen hyllylle ensi vuoden aikana ja ennakkotilauksia otetaan jo vastaan. Ennakkotilaajille hinta on 199,95 dollaria ja ennakkotilaajat
saavat loaderin käyttöönsä kolmekuukautta ennen muita.

Lähde: Strike Loader

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑