DYE on esitellyt hiljattain uusia tuotteita. Uusi i5-maski tuo pitkästä aikaa uusia ominaisuuksia maskeihin. Uusi i5-maski käyttää samoja linssejä kuin i4-maski. i5-maski suojaa 20% enemmän kuin i4-maski. Eritoten leuan suojaamista on parannettu.

i5-maskin kiristyshihnaa on kehitetty samaan suuntaan kuin esimerkiksi hitsausmaskeissa kiristys on hoidettu. Hihnan kiristäminen tapahtuu ruuvaamalla hihnaa kireämmälle. Hihna on tämän lisäksi muotoiltu paremmin päähän istuvammaksi takaraivon kohdalta. Muita pieniä uudistuksia on mahdollisuus asentaa kamera suoraan maskiin ohimon kohdalle.

i5-maskiin voidaan asentaa e.Voke-kommunikointipaketti, joka osaa kertoa ääneen peliajan, ammuttujen kuulien määrän sekä erilaisia varoituksia.

Hintaa i5-maskilla on 180 dollaria ilman e.Voke-järjestelmää ja e.Voken kanssa 350 dollaria. Toimitukset alkavat lokakuun lopussa.

Dye on päivittänyt myös M2-merkkaimen MOSAir-järjestelmäänsä niin, että se pystyy kommunikoimaan e.Voken kanssa. Uudessa MOSAirissa on lisäksi langaton latausmahdollisuus. Mikäpä mukavempaa kuin se, että akku latautuu samalla, kun merkkain makaa tekkimatolla levällään.

Dye on antanut ymmärtää lisäksi sen, että tulevaisuudessa Rotor2-bokseihin on tulossa piirit, jotka pystyvät kommunikoimaan e.Voken kanssa.