Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: mao

PSP Mid Atlantic Openin kenttäpohja julkistettu

PSP Mid Atlantic Open 2014 Layout

PSP pelaa tämän vuoden toisen toisen turnauksen, Mid Atlantic Openin, toukokuun 2.-4. päivä Chesapeake Cityssä. Turnauksen kenttäpohja on jo julkistettu ja se on aika mielenkiintoinen. Telttalaita on perinteinen, mutta sneikkilaidasta ei löydy yhtenäistä sneikkiä vaan kolme beam-cake-tallcake yhdistelmää.

Dynasty PSP Mid-Atlantic Openin voittoon

San Diego Dynasty otti toisen perättäisen voiton tällä kaudella PSP-sarjoista voittamalla PSP Mid-Atlantic Openin ylimmän sarjatason. Finaali oli ensimmäisen kierroksen finaalin toisinto, kun vastassa Dynastyllä oli Tampa Bay Damage.

Pro Challangers -sarjan voitti Omaha Vicious ja toiseksi tuli upTon 187 cRew, jotka varmistivat nousun Pro Champions -sarjaan.

3. Rockin Cocks

Seuraavan kerran PSP:tä pelataan Chicagossa CPX Sport Parkissa järjestettävässä PSP Chicago Open -turnauksessa. Pelit alkavat 21. kesäkuuta ja voittaja on selvillä 23. kesäkuuta.

Houston Heat PSP Mid-Atlantic Openin voittoon

Viime viikonloppuna pelattiin toiseksi viimeinen PSP-sarjan osakilpailu. Pro-tason voittajaksi nousi Houston Heat, joka on vahva ehdokas tämän vuoden mestariksi. Toiseksi tuli LA Infamous ja kolmanneksi Tampa Bay Damage.

PSP Mid-Atlantic Openin layout julkaistu

PSP Mid-Atlantic Open eli tuttavallisemmin MAO pelataan 10.-12. päivä elokuuta Marylandissä. Tätä varten PSP on julkaissut MAOssa käytettävän kenttälayoutin. Layoutissa on sneikkilaidan osalta palattu vanhaan kunnon snake-komboon edellisen kierroksen timantin jälkeen. Oikeastaan ainoa perinteisestä poikkeava ratkaisu on se, ettei keskellä takana ole syndiä.