Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: metsäpelit

Maailman pisin skenaariopeli; Tippmann Challenge UK

Englannin Tippmann Challenge pyrkii ottamaan pisimmän skenaariopelin tittelin itselleen. Pelin järjestää Tippmann Sports yhdessä Shoreline Eventsin kanssa. Tapahtuma pelataan Sennybridgen armeijan kaupunkitaisteluun tarkoitetulla harjoittelualueella. Peli tulee kestämään kolme päivää ja kaksi yötä (13.-15.17.2012).

Alueella on runsaasti rakennuksia ja ajoneuvorekvisiittaa. Pelejä pystyy seuraamaan valvontakameroista. Tuli ja valoefektien lisäksi pelissä käytetään paljon ääniefektejä.

Harmittavasti tapahtuman kaikki 714 lippua myytiin loppuun neljässä ja puolessa minuutissa. Tapahtumaan ehti lippuja ostamaan harrastajia jopa 17 eri maasta. Pelaajia on tulossa mm. USA:sta, Kanadasta, Australiasta ja Etelä-Afrikasta. Hyvällä tuurilla lippuja saattaa saada ostettua ulkomaalaisilta paintball-foorumeilta.

TRYlingradissa tapahtuu joulukuunalussa

TRY-Paintball järjestää joulukuun kolmaspäivä Talvisota-skenaariopelin kentällään Vilppulassa. Pelissä tulee olemaan kaksi joukkuetta, joille on annettu tehtävä, missä tarkoituksena on kuljettaa kolme ”räjähdyspanosta” ennalta määrättyihin rakennuksiin. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, pelialueeseen on panostettu ja luvassa on mielenkiintoiset pelit.

Pelit alkavat joulukuun kolmas päivä klo 12.00. Peliin on mahdollista varata vuokravarusteet 35 euron hintaan. Vuokrapaketti sisältää 500 kuulaa. Lisäkuulat maksavat 15 euroa / 500 kpl. Omilla kuulilla pelaavilta peritään 10 euron osallistumismaksu. TRY-Paintball hyväksyy Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteleitä.

Tarkempi kuvaus tapahtumasta ja säännöt löytyvät mm Splatboardilta Talvisota – TRYlingrad -viestiketjusta.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑