Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: oakland blast

Oakland Blast ei pelaa kaudella 2012

ProPaintball.comin uutiset Oakland Blastin pelaajien siirtymisestä San Francisco Explicitiin enteilivät, että Oakland Blast ei pelaa tulevalla kaudella NPPL:ää. Nyt tämä on vahvistettu Oakland Blastin Facebook-sivuilla, ettei viime vuonna kymmenenneksi sijoittunut joukkue tule pelaamaan tänä vuonna.

Lopettamisen syynä on se, että paremmin Bob Long Directinä tunnettu Blast keskittyy turvaamaan bisnekset eikä rahaa ole joukkueen pyörittämiseen. Oakland Blastistä siirtyy kolme pelaajaa Explicitiin ja Zack Long keskittyy yrityksen pyörittämiseen.

PSP:n ensimmäinen kierros pelataan maaliskuun alussa ja NPPL:n ensimmäinen kierros maalis-huhtikuun vaihteessa. Pian varmasti saadaan selville tuleeko muitakin pro-tiimejä pitämään välivuoden.

Bob Longilta pumppu joulumarkkinoille

Oakland Blastin Facebook-sivuille lähetettiin tänään piirros Bob Longin joulukuun ensimmäisenä päivänä myyntiin tulevasta pumppumerkkaimesta. Facebook-kommenttien ja asiasta PbNationiin avatun ketjun viestien mukaan pumppu olisi nähtävillä NPPL Las Vegasin osakilpailussa Bob Longin ständillä tänä viikonloppuna.

Bob Longin tulevassa pumpussa silmiin pistävin uusi ominaisuus on se, että regulaattori on sijoitettu merkkaimen kahvan sisään, koska pumpuissa ei etukahvalle ole käyttöä eikä kahvan sisään tarvitse elektroniikalle tilaa jättää. Merkkaimesta on myös suttuinen piirros nähtävillä OVRPaintballin Flickr-sivulla.

Merkkaimen hintalapussa tulee lukemaan 699 dollaria.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑