Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: pelihousut

Laysickiltä värikkäämmät Lite-versiot X-Pantseista

Laysick on alkanut tekemään X-Pantsien Lite-versioista turnauskentille paremmin sopivimpia värikombinaatioita. Aiempien mustien sekä oliivien värien lisäksi Lite-versiosta on neljä uutta värikkäämpää mallia; punainen, sininen, vihreä sekä valkoinen. Näistä väreistä kaikkia muita paitsi vihreitä housuja on saatavilla jo nyt.

Laysick X-Pants Lite

X-Pantsien Lite-versio erottuu tavallisista X-Pantseista sillä, että niistä on karsittu yksityiskohtia. Housuissa on vähemmän pehmusteita, housuissa ei ole ID-kortille paikkaa eikä housuissa ole tuuletusaukkoja. Mutta hintakin on huomattavasti halvempi. X-Pants Lite -housut saa normaalia versiota 40 euroa halvemmalla. Enemmän kuvia housuista löyty PbPortal.de:n foorumilta.

Exalt Trasher 3 -pelihousut

Exalt Trasher 3 -pelihousut

Exalt on kehitellyt Trasher-pelihousuistaan kolmannen version. Uutta versiota saa kolmessa eri värivaihtoehdossa ja koko vaihtoehtoja löytyy 5 aina S-XXL-kokoihin. Trasher-housuista löytyy takataskujen lisäksi vetoketjuilla suljettavat reisitaskut. Suljettavat taskut ovat aina tervetulleita pelihousuihin. Housuissa on nailonilla vahvistetut polvien kohdat sekä pehmustettut lonkat sekä nivuset.

Hintaa Exaltin Trasher 3 -housuilla jenkeissä on maltilliset 99 dollaria.

Dyen 2014 pelivarusteet esittelyssä

Dye on pistänyt Youtubeen videot vuoden 2014 mallistosta i4 maskeista sekä Ultralite-pelipaidoista ja -housuista. Pelipaidoissa ja housuissa on kuvioiltaan menty pelkistetympään suuntaan. Tarkemmin malliston eri värivaihtoihin ja hintoihin pääsee tutustumaan Dyen sivuilta. Pelipaitoja löytyy sadan dollarin hintaan ja pelihousuja noin 180 dollarin hintaan.

Alla vielä esittelyvideo i4-maskista.

Hardline Pro Pantsit HK Armyltä

HK Armyltä on tullut uudet Hardline Pro Pants -pelihousut. Varsin päteviltä näyttäviä housuja saa kolmessa eri värivaihtoehdossa. Housuissa on kiristysnauhat vyötäröllä sekä nilkoissa. Tuuletus tapahtuu ilmanläpäisevien kalvojen lisäksi vetoketjuilla säädettävistä tuuletusaukoista.

Hintaa Hardline Pro Pantseilla on HK Armyn nettikaupassa 130 dollaria.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑