Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: pelipaita

HK Army Hardline Custom -pelipaita

HK Armyn esittelee videollaan vuoden 2014 mallia Hardline Custom -pelipaidastaan. Tästä pelipaidasta ei ainakaan pehmusteita puutu. Niitä löytyy niin rinnan kohdalta kuin perinteisimmistä olkapäiden ja kyynärpäiden kohdalta. Paidan voi tilata myös ilman pehmusteita.

Suurin uudistus lienee se, että paitojen hihoissa on valmiina sormettomat hanskat. Hintaa kustomoidun paidan suunnittelulla on 200 dollaria. Lisähintaa tulee muutoksista ja esimerkiksi nimien painattamisesta. Itse paitojen hinta vaihtelee 90-110 dollarin paikkeilla.

Dyen 2014 pelivarusteet esittelyssä

Dye on pistänyt Youtubeen videot vuoden 2014 mallistosta i4 maskeista sekä Ultralite-pelipaidoista ja -housuista. Pelipaidoissa ja housuissa on kuvioiltaan menty pelkistetympään suuntaan. Tarkemmin malliston eri värivaihtoihin ja hintoihin pääsee tutustumaan Dyen sivuilta. Pelipaitoja löytyy sadan dollarin hintaan ja pelihousuja noin 180 dollarin hintaan.

Alla vielä esittelyvideo i4-maskista.

Anthraxilta uusi kustomoitava pelipaita metsäpeleihin

Anthrax Paintballin pelipaita on tuttu näky kilpapaintball-kentillä. Nyt Anthrax on ottanut valikoimiinsa vaihtoehdon pelipaidaksi metsäpeleihin. Pelipaidan värit on muunneltavissa toivomusten mukaan. Paidan voi valita kyynärpäätoppauksilla tai ilman. Kainaloiden kohdalla paidassa on ilmankiertoa auttavat hengittävät osat.

Paidan erikoisuuksina on vetoketjutaskut sekä hyvin suojaava kaulus. Lisäksi paidassa on paikkoja velcro-tarroilla kiinitettäville nimilaatoille ja käsivarsimerkeille.

Videon perusteella pätevän näköisistä paidoista parhaiten lisätietoa taitaa saada kysymällä suoraan Anthrax Paintballilta. Hinnoista jotain suuntaa antaa kotisivuilta löytyvä hinnasto.

DYEn uudet pelipaidat ja -housut

DYE on uusinut kuviointejaan varusteissa. Tämän vuoden uudet kuviot ovat nimeltään Tiger, Cloth ja Chevron. Esimerkkikuvat kuoseista on alla em. järjestyksessä. Kuviot ovat kivan näköisiä ja joukkueen logoille on jätetty kivasti tilaa etupuolelle.

Housuissa päävärinä on musta, mikä helpottaa varsinkin niitä, jotka haluavat käyttää DYEn pelihousuja mutta suunnitella omat pelipaidat.

 
Kaikki väri- ja kuviovaihtoehdot löytyvät DYEn kotisivuilta nettikaupan puolelta.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑