Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: pf165

Virtuelta omat PF-bulkit kauppojen hyllyille

Virtue Paintball PF135 ja PF165 -bulkit

Virtue Paintball on vanha tuttu peluri kaikessa mikä liittyy merkkaimien ja loadereiden sähköosiin. Viime vuosina Virtue on laajentanut valikoimaansa Spire-loaderilla, Clock Radar -kronolla sekä VIO-maskilla. Nyt vuorossa on bulkit, missä uusia ideoita ei olla esitelty minkään valmistajan toimesta pitkään aikaan. Virtue on julkaissut PF135 ja PF165 -bulkit. PF tulee sanoista Press Flick eli bulkeissa on lukot, joita pitää painaa avatakseen bulkin.

Press Flick ominaisuus varmasti vähentää bulkkien aukeamista itsekseen bulkkivöissä roikkuessa. PF135-bulkkimalli on siinä mielessä nerokas, että siihen mahtuu saman verran kuulia kuin normaalikokoiseen bulkkiin. Nerokkuus on siinä, että PF135-bulkki viitisen senttiä lyhyempi kuin normaalit bulkit. Näin ollen suurin osa bulkista jää bulkkivyön suojiin ja kovan osumapinnan määrä vähenee huomattavasti.

PF165 on puolestaan saman pituinen kuin normaalit 140 kuulan bulkit, mutta siihen mahtuu 165 kuulaa. Tämä on aika optimaalinen määrä kuulia isoja bokseja käyttäville pelaajille.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑