Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: planet eclipse (Page 1 of 7)

Planet Eclipseltä uusi GTEK-merkkain

Planet Eclipsellä oli ilo esitellä NXL World Cupissa uutta GTEK-merkkainta. Spool valve -tekniikalla toimiva GTEK muistuttaa kovasti uusinta GEO CS1 -mallia. Hinta on kuitenkin kolmas osa GEO CS1 -merkkaimesta. Halvempaa hintaa on haettu vetämällä paineilmat rungon ulkopuolta pitkin perinteisin keinoin macroline-letkulla. GTEK-merkkaimessa ei myöskään ole vakiona OLED-näyttöä. GTEK-merkkaimen käyttöpainekin on hieman GEO CS1 -merkkainta korkeampi.

Lisätietoja uudesta GTEK-merkkaimesta löytyy Planet Eclipsen tuotesivuilta.

Kateissa paljon varastettuja Planet Eclipse -tuotteita

Planet Eclipse ilmoitti blogissaan, että huomattava määrä heidän tuotteitaan on varastettu. Varastetut tavarat ovat olleet heidän käyttämänsä kuriiripalvelun hallussa eikä heidän liikkeisiin tai varastoihin ole murtauduttu. Kateissa on yli 100 merkkainta ja paljon muita Planet Eclipse -tuotteita pelivarusteista aina tavallisiin vaatteisiin.

Kaiteissa olevien merkkainten sarjanumerot löytyvät Planet Eclipsen blogipostauksesta. Jos varastettuja merkkaimia tai muita Planet Eclipsen tuotteita myydään huomattavan halvalla, pyydetään ottamaan yhteyttä paikalliseen poliisiin tai Planet Eclipseen.

Planet Eclipseltä uusia suojavarusteita

Planet Eclipse esittelee näin World Cupin alla uusia varusteita. Vuorossa ovat Distortion G3 -hanskat, jotka ovat niin pitävät, että merkkain pysyy varmasti kädessä kovemmassakin pelissä. Hanskojen kädessä pysymisen varmistaa tarranauhat joilla hanskat kiristetään ranteisiin. Tarranauhat samalla tukevat ranteita. Hanskoista on saatavissa normaaliversion lisäksi sormeton Gauntlet-versio.

Polvia ja kyynärpäitä suojaamaan uutuuksista löytyy Overload HD Core -sarjan kyynär- ja polvisuojat. Suojissa on nelinkertaiset saumaukset. Suojien joustavuuteen on panostettu, jotta ne eivät haittaisi pelaamista. Polvisuojissa suojausta voi keventää poistamalla ylimääräiset toppaukset.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑