Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: social paintball (Page 1 of 3)

Tietoja Virtuen VIO-maskista

Social Paintball on jakanut Youtube-kanavallaan videota Virtuen uudesta maskista. Videota on jaettu paintball-tarvikkeita myyville yrityksille sekä pelaajille kulissien takana.

PbNationissa käy myös huhumylly Virtuen maskin ympärillä. Näiden puheiden perusteella maskia on saatavana kahdessatoista perusvärissä ja lisäksi saatavana on kolmekymmentä eri väristä settiä osista, joilla maskia voi personoida. Linssivaihtoehtoja arvellaan olevan jopa yhdeksä erilaista.

Virtuen uuden maskin hinnan uskotaan asettuvan 120-150 dollarin välille.

Social Paintball sai porttikiellon NPPL-tapahtumiin

Kauden ulkopuoliseen kilpapaintballiin kuuluu nettikähinät Suomessa ja ulkomaillakin. Tällä kertaa riitapukareina on Social Paintball -sivusto ja NPPL, mikä on johtamassa siihen, että Social Paintball on saamassa porttikiellon NPPL-tapahtumiin.

Riita alkoi siitä, kun NPPL julkaisi tulevan kauden turnauksien paikkakunnat ja päivämäärät ilmeisesti vahingossa ennen aikojaan. Social Paintball teki tästä uutisen eikä suostunut poistamaan uutista NPPL:n varatoimitusjohtaja Frank Connellin pyynnöstä vaan ainoastaan korjaamaan alkuperäistä uutista.

Keskustelua voi seurata Social Paintballin Facebook-sivuilta.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑