Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: stiffi

Stiffiltä uusi C6 Delta -piippu

Stiffi on yksi ensimmäisistä hiilikuitupiippujen valmistajista ja jaksaa vieläkin porskuttaa, vaikka vähän vastoinkäymisiä on ollut matkalla. Yritys onkin julkaissut uuden C6 Delta -piipun, joka on valmistajan mukaan entistä hiljaisempi, tarkempi ja kevyempi kuin edelliset piiput.

Stiffi C6 Delta -piippua saa 69 dollarin hintaan yksittäisenä kappaleena sekä kolmen piipun kittinä 160 dollarin hintaan, jolloin mukaan tulee kuljetuslaukku piipuille. Piippua saa viiden eri merkkaimen kierteille (Autococker, Spyder, Impulse, Tippmann A5 ja Tippmann 98) neljäntoista tuuman pituisena versiona. Borekokoja on kahdeksan alkaen aina .679:stä ja loppuen .695:een.

Stiffiltä edullinen hiilikuitupiippu

Stiffiltä on tullut uusi hiilikuidusta valmistettu Stiffi Stealth -piippu. Metsä- ja skenaariopelaajia varten piipusta on tehty mahdollissimman vähän kiiltävä valitsemalla mattamusta väri. Piipun luvataan olevan aiempia Stiffin piippuja hiljaisempi. Eniten pelaajia varmasti houkuttelee 69 dollarin hinta, joka on edullinen. Stiffi Stealh -piippua saa Autocockerin, Tippmann 98 ja Tippmann A5 -kierteillä. Bore-vaihtoehdot ovat Autococker-kierteille .679, .681, .683, .685, .687, .689, .691 ja .693. Tippmannin omistajat joutuvat tyytymään .691 ja .693 -borella oleviin piippuihin.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑