Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: strike loader

Strike Loader hakee joukkorahoitusta

Lähes tarkalleen pari vuotta sitten uutisoimme, että reppuna kannettava 1200 kuulaa vetävä Strike Loader on lähes valmis markkinoille. Ihan näin ei kuitenkaan ollut vaan Strike Loaderin kehittäjät ovat pitäneet hiljaiseloa. Nyt kuitenkin uutta tulemista yritetään joukkorahoituksen turvin. Strike Loader hakee 250 tuhatta dollaria Rocket Hub joukkorahoituspalvelun kautta. Strike Loader on saanut kerättyä noin kuusi tuhatta dollaria.

Strike Loaderia rahoittaneet saavat vastineeksi loaderin halvemmalla ja aikaisemmin kuin muut. Näiden lisäksi on muutamia muita paketteja tarjolla.

 

Uusi reppuloaderi – Strike Loader

Pitkästä aikaa paintball-markkinoille ilmestyy jotain uutta. Tällä kertaa vuorossa on Strike Loader, joka
on selässä kannettava 1200 kuulaa imevä loaderi. Selästä kuulat syötetään putken kautta merkkaimeen kolmenkymmennen kuulan sekuntivauhdilla.
Loaderin akkujen luvataan syöttävän kymmenentuhatta kuulaa.

Loaderiin on saatavissa lisävarusteena merkkaimeen kiinnitettävä näyttö, joka kertoo jäljellä olevien kuulien määrän ja peliajan. Loaderi on
tulossa kauppojen hyllylle ensi vuoden aikana ja ennakkotilauksia otetaan jo vastaan. Ennakkotilaajille hinta on 199,95 dollaria ja ennakkotilaajat
saavat loaderin käyttöönsä kolmekuukautta ennen muita.

Lähde: Strike Loader

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑