Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: tampa bay damage

Virtue Paintball aloittaa uusien MacDev Clone 5 -merkkaimien toimitukset jälleen myyjille näinä päivinä ja merkkaimen luvataan olevan jälleenmyyjien valikoimissa 24. päivä tätä kuuta. Tampa Bay Damagella uudet Clonet olivat käytössä jo PSP Dallas Openissa ja kokemukset ovat olleet Damangen pelaajien mieleen, kuten yllä olevalta videolta käy ilmi.

Clone 5 -merkkaimessa ei ole rungon ulkopuolisia letkuja vaan ilmatiet ovat piilossa ja muutenkin käyttömukavuuteen ja huoltovarmuuteen on panostettu tässä versiossa. Puolentoista tonnin hintaisella Clone 5 -merkkaimella ampuu 12 bulkkia 68 ci -pullolla. Värivaihtoehtoja on saatavissa kahdeksan eri kappaletta. Kattava infosivu löytyy Virtue Paintballin sivuilta.

Tampa Bay Damage keskittyy PSP:n voittamiseen

Tampa Bay Damage on kertonut Facebook-sivuillaan etteivät he osallistu tänä vuonna NPPL:ään vaan kaikki voimavarat keskitetään PSP-mestaruuden tavoittelemiseen. Social Paintballin mukaan Tampa Bay Damage ei kokonaan jätä NPPL:ää vaan muutamia heidän pelaajiaan nähdään pelaamassa seiskaa muissa tiimeissä. Kaikki TBD:n pelaajat eivät ole olleet tästä innoissaan vaan esimerkiksi Justin Rabackoff on ilmoittanut siirtymisen Edmonton Impactiin johtuvan siitä, että hän haluaa pelata molemmissa sarjoissa.

Social Paintball on myös saanut tietoja, ettei TBD olisi ainoa NPPL:n jättävä tiimi.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑