Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: tampa bay

Tampa Bay Damage palaa kentille

Viime viikon loppuna Tampa Bay Damage ilmoitti lopettavansa ja jättäytyvänsä sivuun tämän kauden karkeloista. Ilmeisesti taustalla oli heidän pääsponsorinsa vaikeudet. Virtue Paintball yhdessä uuden partnerinsa MacDevin kanssa ovat rientäneet hätiin ja Tampa Bay Damage on ilmoittanut paluustaan turnauskentille. Ainakin PSP näyttäisi olevan Tampa Bay Damagen ohjelmassa tänä vuonna.

Kevin ”SK” Bredthauer haastattelu

Polar Bears jatkaa tiimin esittelyvideoiden julkaisemista. Tällä kertaa vuorossa on valmentajana toimiva Kevin ”SK” Bredthauer, joka valmentaa Polar Bearsin lisäksi myös Tampa Bay Damagea. 90-luvun puolesta välistä turnauksia kiertänyt Kevin on pelannut myös Dynastyssä ja valmentanut pelaajauran jälkeen myös Ironmeniä. Lähes kymmenminuuttisessa haastattelussa Kevin kertoo mm. mitä haasteita Polar Bearsin valmentaminen tuo, kun yhteinen kieli pelaajien ja valmentajan välillä ei ole mikään vahvin.

PSP laskee pro-tason tulinopeuden 10.2 palloon sekunnissa

PSP ilmoitti laskevansa pro-tasolla merkkaimien tulinopeuden entisestä 12.5 pallosta 10.2 palloon sekunnissa. Alemmat sarjatasot jatkavat pelaamista nykyisellä 12.5 bps tulinopeudella. Muutoksen odotetaan tuovan peliin näyttävämpiä ja agressiivisempia peliliikkeitä.

Social Paintball on haastatellut Tampa Bay Damagen Joey Blutea, joka on kovasti tulinopeuden laskua vastaan eikä usko pelien muuttuvan yhtään agressiivisemmaksi. Tulinopeuden laskemisen sijasta Joey Blute haluaisi kiinteän viidentoista minuutin peliajan, jonka aikana pelattaisiin niin monta pistettä kuin mahdollista. Kieltämättä nykyiset RaceTo-pelit varsinkin alemmilla sarjatasoilla perustuvat virheiden välttelyyn eikä kannusta rohkeiden liikkujen tekemiseen peleissä.

DYEn Ask the Pros -sarjassa vuorossa Keith Brown

DYEn Ask the Pros -sarjassa paintball-harrastajat ympäri maailman pääsevät esittämään kysymyksiä Pro-pelaajille Twitterin ja Facebookin välityksellä. Uusimmassa jaksossa kysymyksiin on vastaamassa tänä vuonna ensimmäistä kertaa Pro-tasolla pelaava Tampa Bay Damagen Keith Brown.

Tässä jaksossa selviää mm. missä päin maailmaa on parasta Keith Brownin mielestä pelata ja muutamat hyvät vinkit sneikkipelaajalle.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑