Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: thomas taylor

Thomas Taylor jättää XSV:n

XSV ilmoitti Facebook-seinällään, että Thomas Taylor jättää XSV:n sekä lopettaa työnsä JT:llä. Thomas Taylor on ollut pitkään yksi tunnistuteimmista XSV:n pelaajista. Vielä ei ole tietoa jatkaako Thomas Taylor pelaamista ja jos jatkaa niin missä joukkueessa. JT:ltä lähteminen tarkoittanee myös sitä, ettei tuleva joukkue taida olla JT / KEE:n sponsoroima tiimi.

Vinkkejä talviharjoitteluun

Suurimmassa osassa maata ei ole kunnollisia pelipaikkoja eikä kaikilla ole mahdollisuutta varata liikuntasalia reball-treenejä varten. Ei kuitenkaan kannata lannistua. Fysiikkaa kannattaa treenata talvella(kin) ja lihasmuistiin voi painaa tuttuja liikkeitä, joita tarvitsee paintball-kentillä.

Loistavia vinkkejä talvitreenaamiseen saa Sacramento XSV:n Thomas Taylorilta. JT Paintballin tarjoamilla videoilla Thomas Taylor näyttää muutamia treenejä, joita voi harjoitella joukkueen kanssa tai ihan vain kotona yksikseen. Sarjan ensimmäisessä osassa (yllä oleva video) käydään läpi breikkiammuntatreeniä. Viisi muuta jaksoa on listattu alle.

Juoksuammuntatreeni:

Punnerrustreeni

Snapshot-treeni

Juoksutreeni

Liikkeellelähtötreeni

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑