Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: virtue paintball (Page 1 of 2)

Tampa Bay Damage palaa kentille

Viime viikon loppuna Tampa Bay Damage ilmoitti lopettavansa ja jättäytyvänsä sivuun tämän kauden karkeloista. Ilmeisesti taustalla oli heidän pääsponsorinsa vaikeudet. Virtue Paintball yhdessä uuden partnerinsa MacDevin kanssa ovat rientäneet hätiin ja Tampa Bay Damage on ilmoittanut paluustaan turnauskentille. Ainakin PSP näyttäisi olevan Tampa Bay Damagen ohjelmassa tänä vuonna.

Virtuelta omat PF-bulkit kauppojen hyllyille

Virtue Paintball PF135 ja PF165 -bulkit

Virtue Paintball on vanha tuttu peluri kaikessa mikä liittyy merkkaimien ja loadereiden sähköosiin. Viime vuosina Virtue on laajentanut valikoimaansa Spire-loaderilla, Clock Radar -kronolla sekä VIO-maskilla. Nyt vuorossa on bulkit, missä uusia ideoita ei olla esitelty minkään valmistajan toimesta pitkään aikaan. Virtue on julkaissut PF135 ja PF165 -bulkit. PF tulee sanoista Press Flick eli bulkeissa on lukot, joita pitää painaa avatakseen bulkin.

Press Flick ominaisuus varmasti vähentää bulkkien aukeamista itsekseen bulkkivöissä roikkuessa. PF135-bulkkimalli on siinä mielessä nerokas, että siihen mahtuu saman verran kuulia kuin normaalikokoiseen bulkkiin. Nerokkuus on siinä, että PF135-bulkki viitisen senttiä lyhyempi kuin normaalit bulkit. Näin ollen suurin osa bulkista jää bulkkivyön suojiin ja kovan osumapinnan määrä vähenee huomattavasti.

PF165 on puolestaan saman pituinen kuin normaalit 140 kuulan bulkit, mutta siihen mahtuu 165 kuulaa. Tämä on aika optimaalinen määrä kuulia isoja bokseja käyttäville pelaajille.

Virtuelta uutta versiota Crown Speed Feedistä

Virtue on parantanut Crown Speed Feediä ja kauppaa siitä nyt versiota 2.5. Suuaukon sormia on suurennettu, jotta lika ei pääse loaderin sisään yhtä helposti kuin ennen. Sormien luvataan pitävän pallot paremmin sisällä kuin aiemmin ja myös kuulien syöttäminen boksiin feedin läpi luvataan toimivan paremmin.

Virtue Crown2.5:sta myydään Virtuen nettisivuilla 30 dollarin hintaan. Spireen, Rotoriin, Z2 / Prophecyyn, HALOon ja V-Max loadereihin saatavaa feediä on saatavilla yhdeksässä eri värissä.

Virtue Paintball julkaisee uuden maskin Pariisin kierroksella

PunishersPb on saanut tiedon Virtuen Mike Newmanilta, että heiltä on tulossa uusi maski, joka esitellään Pariisin Millennium Series -kierroksella ensi kuun puolessa välissä. Enempää uutta tietoa maskista ei herunut, mutta Virtuella on tavaramerkkihakemus Optik-nimestä vetämässä.

Jäädäänpä innolla odottamaan onnistuuko Virtue yllättämään maskillaan. Mitään järisyttävän uutta maskipuolella ei ole hetkeen nähty.

Tietoa Virtue Spire -loaderista

Virtue Paintball on viimeisen kuukauden aikana antanut paljon pikku maistiaisia uudesta loaderistaan. Nyt tiedon pihistely on loppunut ja kattavat esittelyvideot on ladattu Youtubeen.

Virtue Spire -loaderin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Voidaan purkaa ilman työkaluja
  • Jousilla toteutettu pallojen jumiutumisen esti
  • Noin neljä tuumaa korkea profiililtaan
  • Mahtuu 200 kuulaa
  • Pitäisi toimia hyvin reball-tyylisillä kuulilla

Alla vielä toinen esittelyvideo:

Virtue mukaan boksimarkkinoille

Virtue Paintball on viimein kertonut mikä heidän uusi Spire-niminen tuote on. Ja monien arvailujen mukaan uusi loaderihan sieltä on tulossa. Virtue Paintball varmisti tämän Facebook-sivuillaan hetki sitten.

Virtue Paintball kertoo, että loaderin nopeus on optimoitu nykyisille kilpapaintball kentille ja tämä on mahdollistanut sen, että heidän loaderiin mahtuu enemmän kuulia kuin muiden valmistajien vastaaviin loadereihin.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑