Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: virtue (Page 1 of 2)

Virtue päivitti Clock-krononsa kakkosversioon

Virtue on päivittänyt Clock-krononsa suunnittelemalla elektroniikan uudelleen saaden kronosta kestävämmän sekä energiapihimmän. Antennia on uudelleen suunniteltu niin, että kronosta on saatu tarkempi.

Virtue Clock II -värivaihtoehdot

Näiden lisäksi Clock II -kronossa on parannettu kosteuden kestävyyttä, näytön toimivuutta kirkkaassa auringon valossa. Kuorivaihtoehtoja on myös lisätty neljällä eri värivaihtoehdolla. Jos käytössäsi on useampi Clock II -krono, on päivittäminen mahdollista Virtuen päivitysohjelman kautta.

Hintaa uudella Virtue Clock II -kronolla on Virtuen nettikaupassa 239,95 dollaria.

Virtue Paintball aloittaa uusien MacDev Clone 5 -merkkaimien toimitukset jälleen myyjille näinä päivinä ja merkkaimen luvataan olevan jälleenmyyjien valikoimissa 24. päivä tätä kuuta. Tampa Bay Damagella uudet Clonet olivat käytössä jo PSP Dallas Openissa ja kokemukset ovat olleet Damangen pelaajien mieleen, kuten yllä olevalta videolta käy ilmi.

Clone 5 -merkkaimessa ei ole rungon ulkopuolisia letkuja vaan ilmatiet ovat piilossa ja muutenkin käyttömukavuuteen ja huoltovarmuuteen on panostettu tässä versiossa. Puolentoista tonnin hintaisella Clone 5 -merkkaimella ampuu 12 bulkkia 68 ci -pullolla. Värivaihtoehtoja on saatavissa kahdeksan eri kappaletta. Kattava infosivu löytyy Virtue Paintballin sivuilta.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑