Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: world cup (Page 1 of 8)

Edmonton Impact World Cupin voittoon

Eilen saatiin päätökseen NXL:n viimeisen kierroksen pelit. Koko kauden vahvaa peliä pelannut Edmonton Impact pelasi itsensä finaaliin tänäkin viikonloppuna. Vastaansa Impact sai Moscow Red Legionin, joka nousi ensimmäistä kertaa finaalipeleihin tällä kaudella. Finaali kuitenkin meni Impactille selvin 9-4 lukemin.

• TRADEMYGUN OUTLAWS – 360 pts

Suomalaistiimejä World Cupissa pelasi jopa kaksi kappaletta. Helsinki Cyclone sijoittui Semi-Pro-sarjatasolla sijalle 20. mikä oikeutti sarjan lopputuloksissa 26. sijaan. Old Hobos puolestaan sijoittui Division 4 -tasolla sijalle 64. mikä tarkoitti sarjan lopputuloksissa sijaa 106.

Push Unite -maski myös esillä World Cupissa

Legendaarisista paintball-videoista Push ja Sunday Drivers tuttu porukka (Bryon Benini, Mark Knop…) on herätellyt henkiin Push-tuotemerkkiä ja ensimmäinen tuote on Push Unite -maski, jonka he ovat luvanneet esitellä World Cupissa. Tietoa tästä maskista ei juuri enempää ole.

PaintballRuinedMyLife.com sivusto esitteli Pushin tulevia tuotteita jo jokin aika sitten. Pieniä mukavia ominaisuuksia heidän tuotteissaan. Hyvänä esimerkkinä merkkainlaukku, missä magneettisia kohtia pitämään ruuveja paikallaan, kun merkkain on purettu huollettavaksi.

NXL World Cupissa pelataan myös 2-man mestaruudesta

NXL on ilmoittanut, että 3.-6.11. pelattavassa World Cupissa pelataan normaaleiden formaattien lisäksi 2-man -mestaruudesta. Joukkueen voivat muodostaa kaikki pelaajat, jotka pelaavat 2. divisioonatasolla tai sitä alempana. Joukkueessa voi olla kolmen pelaajan lisäksi kaksi huoltohenkilöä. Osallistumismaksu on 150 dollaria joukkueelta. Tällä summalla pääsee kisaamaan 2000 dollarin ykköspalkinnosta. Toiseksi tulleelle joukkueelle on luvassa 500 dollaria.

USA voitti World Cup Asian Nations Cupin

Viime viikonloppuna pelattiin Malesian Langkawissa Paintball World Cup Asia, jota tukemassa on ollut Malesian turismiviranomaiset.
Tämä on näkynyt varsinkin maineikkaimpien tiimien sosiaalisen median päivityksissä isosti. Turnauksessa pelattiin turnausvoiton
lisäksi Nations Cup. Nations Cupin voittajaksi nousi toista kertaa peräkkäin USA, joka voitti finaalissa Ranskan maajoukkueen

Dynasty voitti NXL World Cupin

Viime viikonloppuna pelatun NXL World Cupin voittoon nousi San Diego Dynasty voittaen finaalissa Houston Heatin. Dynasty voitti aiemmin torstaina pelatun X500 X-Ball -turnauksen, jonka formaatti on Millennium Seriesistä tuttu M500-formaatti. Tässä formaatissa on käytössä 500 kuulaa per piste per pelaaja.