Kajaanissa 26.8 järjestettiin novice-tason turnaus, johon pelaamaan saapui joukkueita Oulua, Iisalmea ja Kemiä, myöten. Turnauksen järjestejänä toimi Kajaanilainen Fun Gun. Pelit pelattiin 5-man formaatilla ja kokonaisen kolmen tuomarin vahvuus koostui Ballrogsien ja Fun Gun:in pelaajista.

Turnaus kenttänä toimi Fun Gun:in kotikenttä, joka oli sijoitettu kohtalaisen lähelle keskustaa. Lisäksi kentää ympäröi suojaverkot. Näin ollen paikan päällä nähtiin myös ”ulkopuolisia” katsojia.

Itse kentän syndit koostuivat pysty- ja vaakatasoon sijoitetuista ovista sekä muutamista tynnyreistä. Kentän keskustan halkaisi kahtia luonnon mukaiset heinäkummut, joka antoi mahdollisuuden ryömijöille esitellä taitojaan. Kentän pohjana oli puoliksi hiekkaa ja puoliksi heinikkoa.
Jokaisella joukkueella oli päivän urakkana 8 peliä, jotka saatiin vietyä läpi hyvän sään ja yhteishengen vallitessa. Päivän kruunasi myös se että turnauksen voittaja selvisi vasta viimeisessä pelissä.

Turnauksen Fairplay-palkinon, Brass Eagle Talonin ja samalla ensimmäisen mutkansa :), sai ansaitusti Baby Ballrogien Keke.

Tässä tulokset:

1. RumaQ Trombies 345 p
2. Fun Gun 1      295 p
3. Baby Ballrogs  240 p
4. Quickshot      175 p
5. Fun Gun 2      ??? p

Lähde: Splatweb.net