Paintball HeroesIncaGold on julkaissut jo muutamissa Euroopan maissa uuden paintball-aiheisen pelin nimeltään Paintball Heroes. Kuitenkaan tämäkään peli ei varmaan yllätä paintballia enemmän pelanneita ainakaan positiivisesti.

Vaikka pelissä on ”Capture the Flag” -moodi, niin peli näyttää enemmän painottuvat erilaisiin skenaariomoodeihin (Assassin, Free for All, Attack and Defend…). Peliä voi pelata tietokonepelaajia vastaan tai neljän kaverin kanssa paikallisverkossa.

Ainakin esittelytekstien mukaan pelistä olisi tulossa tavallisen 3D-räiskinnän päälle tehdyn paintball-modin kaltainen peli. Tämähän käy tietenkin ns. tavalliselle CS:sän pelaajalle muttei enemmän turnauspelaamissimulaatioita hakeville pelaajile. Turnauspelaajat saavat vielä odottaa peliä, jossa pääsisi Sup’air- ja Hyperball-kentillä pelaamaan maailman kärkitiimejä vastaan.

Paintball Heroesiin on tulossa jo jatko-osa, joka ei ainakaan turnauspelaamiseen päin peliä vie. Peliin on tulossa uusiksi ”aseiksi” mm. savu- ja maalikranaatteja. Varustepuolelle nightvision laseja ja myös muuta enemmän skenaariopelaajia ilahduttavia lisäyksiä, kuten ikkunat ovet ym. Näiden perusteella voikin päätellä mitä ensimmäisestä versiosta puuttuu.

Lähde: Splatweb.net