Pitkän hiljaiselon jälkeen peinttipiireissä jo legendaksikin nostettu Arttu ”AD” Laattala astuu esiin, eikä aivan missään pienissä puitteissa. AD on mukana seikkailemassa MTV3:n uudessa Survivor-tyylisessä seikkailuohjelmassa, nimeltään Suuri Seikkailu.

Ohjelman lähetykset alkavat perjantaina 1.6. Ohjelmassa seurataan 18 henkilön elämää, kun he asustelevat Posion metsissä. Nämä 18 henkilöä on jaettu kahteen eri leiriin. Leireille valitaan nettiäänestyksellä, joka alkaa 18.5, kapteeni muutaman päivän välein. Tällöin samalla myös yksi henkilö lähtee pelistä pois. Seikkailun loputtua on enää yksi kilpailija jälellä, joka voittaa 150 000 mk.

AD on tehnyt aikoinaan Suomi-paintin hyväksi niin paljon, että jokaisella peinttaajalla on suorastaan ”velvollisuus” äänestää AD:n puolesta Suuren seikkailun kotisivuilla leirin kapteeniksi :-) Näin voimme maksaa takaisin kaiken hyvän, mitä AD Suomi-peintille on tehnyt, suurinpana näistä ensimmäinen suomalainen paintball-lehti Paintmail. Lisäksi AD on ollut aikoinaan yksi SM-liigaa kasanneista henkilöistä sekä pelaajana Kojoottien riveissä.

Lähde: Splatweb.net