Wicked Air Sportz on julkaissut VL Revolutioneihin omat custom-boardinsa nimeltään TurboRev9 ja TurboRev12. TurboRevissä on reguloinnit 12 voltin tasolle, joten 9V Revolutioninkin voi päivittää 12 volttiseksi Revolutioniksi TurboRev-boardilla. TurboRev9 ja TurboRev12 eroavat toisistaan ainoastaan sen verran, että TurboRev12, joka on tarkoitettu 12V Revolutionin omistaville, ei tule mukana nelilapaista ”vispilää”.

TurboRevissä ei ole viivettä mikä uusissa Revolutioneissa on aina, kun palloa ei ole silmän edessä vaan vispilä lähtee heti käyntiin. Lisäksi TurboRevissä on Standby-moodi, joka menee päälle aina, kun palloa ei ole ollut loaderin silmien välissä 4 sekuntiin. Tämä ominaisuus säästää pattereita, kun loaderi ei pyöri koko ajan. Lisäksi TurboRevissä on patterin ehtymisestä varoittava ledi, mitä 9V Revolutioneissa ei ole.

Boardin vaihto onnistuu helposti avaamalla loaderi ja korvaamalla vanha boardi TurboRevillä. Mitään juotoksia ei tarvitse tehdä. TurboRevin luvataan olevan 3 palloa sekunnissa nopeampi tavallista 12V Revolution -loaderia ja 7 palloa sekunissa nopeampi kuin 9V Revolution. Hintaa boardilla on karvan alle 40 dollaria. Toimitukset aloitetaan kesäkuun alussa.

Wicked Air Sportzilta on tulossa myös Anti-chop-systeemi Kingmanin EM1 Spyderiin.

Lähde: Splatweb.net