Tässä infopaketti ensiviikon Tampereen liigakierrosta koskien:


Tampereen liigakierros 16.6:

Pelipaikkana toimii vanha Tampereen liigakenttä. Pelit alkavat kello 9.00 ja kapteenien kokous on 8.30. Järjestäjän puolesta ei ole kuulamyyntiä tai kaasutäyttöjä, mutta toki painttiliikkeet ovat tervetulleita tarjoamaan palveluitaan. Paikanpäälle tullaan järjestämään mahdollisuus ostaa sekä syötävää että juotavaa.

Jos ”joku” taho haluaa aivan välttämättömästi saapua paikalle linja-autolla, järjestämme opastuksen pysäköintipaikalle, mikä sijaitsee noin 500 metrin päässä kentistä. Kenttien viereen EI ole mahdollista linja-autolla päästä.

Ajo-ohjeet:

Kentän sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella pisteellä. Kenttä sijaitsee aivan tienvieressä ja pelaajien alue näkyy selvästi päätielle 11 Tampereelta Poriin, joten mahdollisuutta missata kentät ajamalla ohi ei pitäisi olla.

Helsingin suunnasta:

Moottoriteitä Tampereelle. Juuri ennen Tamperetta suuntaa kohti Vaasaa ja Nokiaa. Eteenpäin n. 13 km. Vaasa, Ylöjärvi risteys oikealle. ETTE käänny sinne vaan vielä n. 2 km eteenpäin Porin suuntaan. Kentät ovat tien oikealla puolella.

Jyväskylän suunnasta:

Oriveden ohi kohti Tamperetta. Tampereen kohdalla ette käänny mistään liittymästä vaan jatkatte suoraan Vaasaa ja Nokiaa kohti. Pirkkahallin kohdalta vielä eteenpäin n. 13 km. Vaasa, Ylöjärvi risteys oikealle. ETTE käänny sinne vaan vielä n. 2 km eteenpäin Porin suuntaan. Kentät ovat tien oikealla puolella.

Huittisten ja Vammalan suunnasta:

Tamperetta kohti. Nokian jälkeen moottoritieltä liittymästä kohti Vaasaa. Hieman eteenpäin ja tulee Vaasa, Ylöjärvi risteys oikealle. ETTE käänny sinne vaan vielä n. 2 km eteenpäin Porin suuntaan. Kentät ovat tien oikealla puolella.

Lisätietoja saa kysymällä:
Teemu Taipale 040-7030524 ttaipale@cs.tpu.fi
Jaakko Syrjänen 040-5924988

Järjestäjien puolesta,
Teemu Taipale

Lähde: Splatweb.net