Tänä vuonna on tullut monta uutta sähköboksia markkinoille. Nyt uutta loaderia esittelee vuorostaan Wicked Air Sportz, joka on aiemmin tehnyt custom-piirilevyjä mm. ViewLoader Revolutioniin ja tulossa on myös TurboAK boardi Ricochet2K loaderiin.

Wicked Air Sportz on tuomassa markkinoille uutta loaderia nimeltään CorkScrew, joka on Airgun Desingin WarpFeedin tapainen loaderi. Loaderia voidaan käyttää joko mutkan päällä tai se voidaan muuttaa helposti myös mutkan sivulle asennetuksi. Lisäksi CorkScrewiä on mahdollisuus ohjelmoida WickedLinkin kautta.

WickedLink on Wicked Air Sportzin patentoima järjestelmä, jolla voidaan siirtää tietoa infrapunalinkin kautta paintball-varusteiden välillä. WickedLink tulee toimimaan kaikkien PC-yhteensopivien laitteiden kanssa, joten ohjelmointi tai asetusten tarkistaminen kentällä kannettavalla tietokoneella tai esim. PalmPilotilla onnistuu helposti.

WickedLinkiä käyttävistä tuotteista ensimmäinen tulee olemaan The Gate Keeper, joka on LCD Angeliin liitettävä palikka, jonka avulla voidaan ohjelmoida mm. tulimoodit uudelleen. Näin esim. turnauksissa tuomari voi tarkistaa ja tarvittaessa ohjelmoida LCD Angelin turnauksen sääntöjen mukaiseksi kätevästi IR-portin kautta. Näin voidaan saada mahdolliset sääntöjen rikkojat kuriin.

Tuotteista on tulossa lähiaikoina lisäinformaatiota Wicked Air Sportzin sivuille.

Lähde: Splatweb.net