New Orleansissa pelattiin tänä viikonloppuna (25-27.1.) Mardi Gras Open. Paikalla oli pelaamassa kaikki NPPL:n huipputiimit, mikä ei ole yhtään ihme, koska tälläkin kertaa palkinnot olivat huomattavat. Voittajille oli mm. jaossa enduro-pyöriä tavallisten paintball-tuotteiden lisäksi.

Tässä turnauksen jokaisen sarjan neljä parasta (pisteet finaalien pisteitä):

 Pro:
 1. Ground Zero Bedlam  165 p
 2. Strange       114 p
 3. Ground Zero Chaos   93 p
 4. Avalanche 1      33 p

 Am:
 1. Brass Eagle Allstars 126 p
 2. Addicted       123 p
 3. Trauma        123 p
 4. Brimstone Smoke    15 p

 Novice:
 1. Exile        126 p
 2. Strange B      105 p
 3. Sudden Impact     90 p
 4. Worr         63 p

 Rookie:
 1. SSG         180 p
 2. Twisted Kids     126 p
 3. Reaper        66 p
 4. Gameheads       27 p

Turnauksen yhteydessä järjestettiin myös 1-on-1-kilpailu, jonka voitti Dynastyn nuori lahjakkuus Alex Fraige. Palkintona oli niin ikään moottoripyörä.

Ei turnausta ilman ”Pro-meininkiä”

Tottakai tässäkin turnauksessa piti pieni skandaalinpoikanen tapahtua. Tällä kertaa osallisena olivat Dynastyn ja Aftershockin pelaajat alkusarjan peleissä. Tämä peli päättyi siihen, että tuomarit jakoivat kolmelle pelaajalle kolmen pelin pelikiellon.

Kaikki alkoi, kun kummaltakin joukkueelta oli jälellä vain yksi pelaaja. Shockwaven Kenny Klamper sai tiputettua Dynastyn Oliver Langin. Kuitenkin Klamper jatkoi Langin ampumista vielä ensimmäisen hitin jälkeen niin kauan, että Dynastyn dead boxissa olleet pelaajat hermostuivat ja alkoivat jakamaan kuulaa Klamperia kohti.

Tuomarikokouksen jälkeen päätettiin antaa kolmen pelin pelirangaistukset Shockwaven Klamperille sekä kahdelle Dynastyn pelaajalle.

Myös uusia tuotteita esiteltiin

Mardi Gras Open vuoden ensimmäisenä turnauksena takasi sen, että tehtaat julkistivat uusia tuotteita paikan päällä.

Eniten pelaajat odottivat WDP:n IR3 Angelia, joka oli ensimmäistä kertaa kaikkien nähtävillä. Jälleenmyyjille IR3:ia alkaa tulemaan ensi kuun alusta lähtien.

Lisää tietoa uusista tuotteista ja hyviä kuvia Mardi Gras Openin tradeshowsta löytyy tuttuun tapaan Warpigistä.

Lähde: Splatweb.net