WDP Paintball on tuomassa markkinoille uutta 2002 vuoden mallia Angelista, joka on saanut nimekseen Angel IR3.

Myyntiin IR3 tulee 2.2. mutta jenkeissä mutkaa promotaan jo Mardi Grass Openissa tämän kuun lopussa (25-27.1), jossa Avalanche ja Dynasty pelaavat IR3:lla sekä osa Ground Zeron pelaajista.

Uusina ominaisuuksina IR3:ssa on mm. COPS Anti-Chop systeemi (Crystal Operated Paint Sensor), joka poikkeaa muista markkinoilla olevista systeemiestä niin, että se ei käytä optista pallon tunnistusta.

Myös kuulien syöttöä on paranneltu ja IR3:ssa on ns. One-Way-syöttö nimeltään Gated Feed System. Eli tässä loaderista mutkaan syötetyt pallot eivät voi pompata tai valua takaisin loaderiin. Myös Intellifeedin asetuksia voi muuttaa eli esim. pyörimisaikoja ja -kierroksien määrää.

Lisäfeatureina on paljon erilaisia vähemmän tärkeitä juttuja, kuten M.A.S (Maintenance Advice System), joka muistuttaa huolloista ammuttujen pallojen määrän mukaan. Lisäksi käyttäjä voi itse määrätä tekstejä, joita IR3 näyttää ruudussa tietyn pallomäärän tai ampumisnopeuden ylitettyä.

Myös itse koneistoon on tehty muutoksia. Ramia ja 14-tietä on kehitelty pienemmäksi, joka mahdollistaa myös entisiä malleja pienemmän rungon käyttämisen. Lisäksi framea on kehitelty ergonomisemmaksi, jotta pelaaja saisi helpommin maksimi tulinopeuden.

Tarkempia tietoja IR3:sta mm. Angel Owners Groupista.

Lähde: Splatweb.net