Suomen paintball-piireissä hyvin tunnettu Jani ”Juice” Leskinen alkaa tuoda uutta kuulaa Suomeen, nimeltään CHSBALL. Kuulamerkin tehdasjoukkueena toimiva Team URHO, joka on testannut kuulaa aktiivisesti eri olosuhteissa, tulee toimimaan kuulan ainoana jälleenmyyjänä Suomessa. CHSBALL:in nimissä järjestetään myös kolme turnausta tällä kaudella.

Alla virallinen lehdistötiedote asiasta.


CHSBALL Suomeen!

CHSBALL (lausutaan ”cheeseball”) on todella huipputason turnauskuula ja se on suunniteltu aktiiviturnauspelaajille täsmälleen heidän tarpeisiinsa. Laadusta ei tingitä, CHSBALL on tuoretta ja taatusti lajistandardien kärkipäässä. CHSBALL kuljetetaan Suomeen suoraan tehtaalta ilman mitään välikäsiä. Kuljetusketjussa kiinnitetään huomiota pakkaukseen ja lämpötilavalvontaan. Lisäksi pallolaatikoiden päiväysleimat takaavat kuulan laadun ja tuoreuden.

CHSBALL on testattu laatukuula. Suomessa kuulaa on aktiivisesti testannut Paintball Team URHO. Pallot on testattu kovien laatuvaatimusten mukaan eri olosuhteissa. Uutta palloa on verrattu vanhoihin tuttuihin kuulamerkkeihin, ja URHO on ollut palloon erittäin tyytyväinen.

URHO tulee toimimaan CHSBALL:n tehdasjoukkueena ja ainoana jälleenmyyjänä Suomessa. CHSBALL:a voi ostaa joukkueen jäseniltä tapahtumissa tai tilata sitä mukavasti kotiovelle netin kautta.

CHSBALL etsii Suomesta muitakin yhteistyökumppaneita ja uskoo saavuttavansa urhomaisen suosion myös heidän käytössään.

CHSBALL lämmittää Suomen painttisceneä järjestämällä nimissään ainakin kolme turnausta kaudella 2002. Turnausten järjestelyistä vastaa tuttu organisaattori: Juice & co.

Näissä CHSBALL –turnauksissa tullaan näkemään huikeat palkinnot ja todella kovan tason kentät:

27.4. 		Warm Up 2002, sponsored by CHSBALL

29. – 30.6. 	International CHSBALL Cup

28.9.	        Cool Down 2002, sponsored by CHSBALL

Lisää tietoa CHSBALL:n tuotteista ja tapahtumista Juicelta (pbt URHO) sekä netistä 15.3. alkaen www.chsball.com

CHSBALL:n puolesta:

Jani ”Juice” Leskinen
Brand Manager
CHSBALL


Lähde: Splatweb.net