Paintball Sports Promotion, joka on parina viime kautena hoitanut NPPL:n promotoimista, on päättänyt jättää Amerikan pääsarjan, NPPL:n, ja perustaa rinnalle uuden sarjan. Syynä tähän on se, ettei PSP ja NPPL ole päässyt sopimukseen jatkosta.

Paintball.com:n artikkelissa PSP:n edustajat valoittavat hieman suunnitelmia uuden sarjan kohdalta. Uuteen sarjaan otettaisiin jo pelattujen turnausten tuloksien perusteella pelatut pisteet. Näitä turnauksia olisi mm. Mardi Gras Open, Sky Ball ja LA Open. Lisäksi PSP keskustelee Millennium Seriesin kanssa siitä, että myös Millennium Seriesin turnauksia otettaisiin mukaan uuteen sarjaan.

Tilanne on aika outo ajatellen sitä, että tämän kauden NPPL on jo käynnissä. Lähi viikkoina selvinnee miten NPPL tästä jatkaa eteenpäin ja ketkä hyppää PSP:n karuselliin ja ketkä jatkaa NPPL:ssä. Isojen tiimien kohdalta homma lienee selvä, koska raha ratkaisee ja sponsorit päättävät mitä sarjaa pelataan mutta alemman tason vähemmän sponsoroiduille tiimeille päätös on hankala. Väärään sarjaan hyppääminen saattaa hidastaa uralla etenemistä.

Lähde: Splatweb.net