Alla järjestäjiltä tullut tiedote viikon päästä (15-16.6.) pelattavista SM-liiga- ja 1. divisioonakierroksista.


Tampereen paintball-urheilijat järjestävät lauantaina 15.6 SM-liigakierroksen ja 16.6 1.divisioonan kierroksen Oriveden Eräjärvellä n.50km Tampereelta (kartta).

Molempina päivinä kapteenien kokous klo. 8.30 ja pelit alkavat klo. 09.00. Järjestäjän puolesta ei järjestetä pallojen myyntiä tai ilma/ CO2 täyttöjä.

Paikanpäällä myydään sekä ruokaa että virvoitusjuomia.

SPBL:n sääntöjen mukaisesti lipat on oltava maskeissa kiinni ja boxien on oltava tarrattomia.

Ajo-ohjeet:

Jyväskylän suunnasta: Jyväskylästä ysitietä kohti Tamperetta. Jämsän jälkeen n.25km vasemmalle Längelmäki, Kuhmoinen kyltin kohdalta. Suoraan hieman reilut 20km ja tulette T-risteykseen, josta käännytte vasemmalle Eräjärven suuntaan. Eräjärven läpi ja n.2km ”keskustan” jälkeen oikealle risteyksestä Eräpyhä. Suoraan n.2km ja olette perillä. Kenttä on aivan tien tuntumassa (kartta).

Tampereen suunnasta: Ysitietä kohti Jyväskylää n.35km ja käännytte ylös Oriveden rampille. Rampin päältä käännytte oikealle. Jatkatte suoraan Oriveden ohi, suoraan läpi liikenneympyrästä ja edelleen eteenpäin n.3km, jonka jälkeen käännytte vasemmalle Eräjärven suuntaviitan kohdalta. Eteenpäin n. 20km, Eräjärven läpi ja n.2km ”keskustan” jälkeen oikealle risteyksestä Eräpyhä. Suoraan n.2km ja olette perillä. Kenttä on aivan tien tuntumassa. HUOM! Eräpyhä kylttejä on kaksi. Toinen reilusti ennen Eräjärveä ja toinen Eräjärven jälkeen. Kääntykää Eräpyhää kohti vasta jälkimmäisestä… säästätte hermoja (kartta).

Lahden suunnasta: Kohti Tamperetta ja Kangasalan kohdalta ylös rampilta Orivesi, Kuhmoinen. Jatkatte Kuhmoisten suuntaan, Sahalahden ja Kuhmalahden läpi. Heti Kuhmalahden jälkeen vasemmalle Orivesi, Eräjärvi suuntaviitan kohdalta. Suoraan reilut 10km ja käännös vasempaan Eräpyhä suuntaviitan kohdalta. Suoraan n.2km ja olette perillä. Kenttä on aivan tien tuntumassa (kartta).

Tampereen Paintball-urheilijat ry:n puolesta.
Teemu Taipale
ttaipale@cs.tpu.fi
040-7030524

Lähde: Splatweb.net