Sissos-Tuote Oy ja Takeover Paintball Kuopio ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä yrityksestä tulee joukkueen kotimainen päätukija. Uskomme alkaneen yhteistyön, sekä Draxxus-värikuulien, auttavan molempia osapuolia yhä parempiin saavutuksiin.

On sanomattakin selvää, että pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme, Cool Games Oy ja Mika Flinck sekä ZAP-värikuulat ansaitsevat osoittamastaan tuesta valtavan kiitoksen. Pidämme yhdessä saavutettuja tuloksia suuressa arvossa.

Takeover odottaa innolla alkavaa kautta niin SM-liigassa kuin Millennium Seriesissä. Joukkueen tavoitteena on olla tulevallakin kaudella kolmen parhaan joukossa SM-liigan lopputuloksissa. Takeover aikoo myös kiertää 4-5 Millennium Seriesin kierrosta kokonaissijoituksen saamiseksi.

Takeover on kasvattanut ensi kauden pelaajarinkiään liigajoukkue Team Nitrox Tampereen (TNT) kapteenilla Mikko Rantasella. Mikko kiersi kanssamme kuluneella kaudella Millennium Seriesissä ja osoitti sopivansa asenteeltaan ja pelitaidoiltaan joukkueemme rinkiin loistavasti.

Takeoverin uudet tuulet näkyvät myös joukkueemme kotisivuilla, jotka löytyvät osoitteesta http://www.takeoverpaintball.net/.

Lähde: Splatweb.net