Terveiset täältä Saksanmaalta. Kenttiä on eilenn luettu ahkerasti. Täytyy sanoa, että odotan todella innolla tämän päivän pelejä, jotta pääse pelaamaan näitä hyvin suunniteltuja ja mielenkiintoisia kenttiä. Eilen on ollut todella lämmin päivä, vaikkakin on tuullut välillä voimakkaasti. Lauantaiksi on luvattu myös
yllättäen sadekuurojen mahdollisuutta. Kevyt sadekuuro tekisikin kentät täydellisiksi, koska kuiva ruoho ei luista yhtään slaideissa.

Takeover pelaa tänään Wild Cardsia, Powertripiä, Spirit of Norwayta ja Ton Tonia vastaan. Joukkueet on kaikki tuttuja, kovia pelejä on tiedossa. Ton Tonin avulla voimme testata kehityksemme, Joy Mastersissa Hävisimme Heille 1,5 minuutissa saaden vain yhden pois, nyt olisi loistava paikka maksaa kalavelat.

Suomen joukkue pelaa X-Ballin Nations Cupia lauantai-iltana Portugalia vastaan. Tuota peliä odottaa varmasti moni, itselläni ainakin sormet syyhyää päästä rökittämään Pedroja olan takaa.

Yritän rapotoida seuraavan kerran lauantaina iltapäivällä, mutta viimeistään X-ball matsien tauottua puoli kymmenen maissa Suomen aikaa.

Juho Romakkaniemi, Takeover

Lähde: Splatweb.net