Vuoden 2003 Lisenssit ovat nyt tilattavissa. Lisenssien tilaaminen tapahtuu lähes samalla tavalla kuin vuonna 2002. Osoitteesta

http://www.spbl.org/lisenssi2003.xls

löytyy Microsoft Excel -taulukko, johon täytetään kaikki tarpeelliset tiedot kaikista joukkueen pelaajista, jotka haluavat tilata lisenssin vuodelle 2003. Tiedot voi joko täyttää suoraan Excel-taulukkoon tai tulostaa taulukon ja täyttää tiedot käsin. Täytetyn taulukon voi lähettää sen muodosta riippuen joko sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautumiset@spbl.org tai postilla osoitteeseen Suomen Paintball- liitto, PL 27, 15111 Lahti. Toivottavana muotona on sähköpostiliitteenä lähetetty taulukko.

Lisenssit vuodelle 2003 maksavat 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille 40 euroa kappale (A-lisenssi) ja 16 vuotta nuoremmille 20 euroa (B-lisenssi). Lisenssiin kuuluu pelioikeus Liiton virallisissa kilpasarjoissa ja muissa liiton järjestämissä turnauksissa, sekä tapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa kilpailuissa, valvotuissa harjoituksissa ja näihin välittömästi liittyvien matkojen aikana sekä kotimaassa että ulkomailla. Vakuutuksen korvausmäärät ovat seuraavat:

  • Kuolemantapauskorvaus 1681,88 EUR
  • Kertakorvaus tapaturman aiheuttamasta täydestä pysyvästä invaliditeetistä 5045,64 EUR
  • Tapaturmavamman hoitokulut, siltä osin kuin niitä ei korvata jonkin lain
    nojalla 2522,82 EUR

Lisenssit tarkistetaan tarvittaessa turnauspäivän aikana lisenssilistauksista. Kilpailulautakunta tulee informoimaan tästä enemmän.

Lisenssit maksetaan kootusti Liiton tilille siten että koko joukkue laskee yhteen tilaamiensa lisenssien summan ja maksaa tämän liiton tilille Nordea 114030-411689. Viestissä tulee näkyä teksti ”Pelaajalisenssimaksut 2003”, joukkueen nimi ja hankittujen lisenssien lukumäärä. Joukkueen yhteyshenkilölle tullaan postittamaan jälkikäteen lisenssien vakuutustiedot ja ehdot, sekä lisenssimaksuvahvistus, jonka avulla vakuutusyhtiöltä saa perittyä tapaturmavakuutus saatavat. Tapaturmavakuutus korvausta hakiessa tulee kopio hakemuksesta lähettää SPBL:lle, jotta tiedämme missä mennään ja olemme valmistautuneita tulevien lisenssien ehtoja neuvoteltaessa. Erillisiä lisenssikortteja ei tänä vuonna tehdä.

Liiton kilpasarjoja (SM-liiga ja 1.divisioona) sekä 2.divisioonaa pelaavien joukkueiden tulee tilata ja maksaa lisenssinsä perjantaihin 19.5.2003 mennessä. Tästä eteenpäin vain yksittäiset pelaajat voivat ostaa lisenssejä, lukuun ottamatta yksittäisille 2.divisioonakierrokselle osallistuvia joukkueita. Tällaisten joukkueiden on kuitenkin syytä hoitaa lisenssitilaukset kootusti.

Lisenssi on voimassa heti kun pelaajatieto kaavake
on saapunut liitolle ja maksu näkyy liiton
tilillä.

Lisätietoa asiasta saa osoitteesta http://www.spbl.org/lisenssi2003.html tai allekirjoittaneelta.

Henri Humala
henri.humala@spbl.org
044-3792827

Lähde: Splatweb.net