Kapteeni Mikko Huttunen siirtyy Russian Legioniin ammattilaissopimuksella
Martti ”Mara” Grönfors ja Patrik ”Locco” Louko Takeoveriin

Takeover paintball Kuopio on saanut ensikauden pelaajarinkinsä lyötyä lukkoon. Takeover jatkaa pääosin samalla ringillä kuin viime vuonna. Muutama iso muutos on kuitenkin tullut.

Takeoverin kapteeni Mikko Huttunen siirtyy pelaamaan ammattilaissopimuksella Moskovalaisen Russian Legionin riveihin. Mikko kävi pelaamassa kolme päivää Moskovassa ja Russian Legion vakuuttui hänen kyvyistään. Viime vuonna Suomen Nations cup-joukkueessakin pelannut Mikko oli monien arvioiden mukaan Suomen parhaita pelaajia viime kaudella. ”Legion treenaa todella kovaa viisi kertaa viikossa ja keskittyy jatkossa vain X-ballin pelaamiseen”, kommentoi Mikko, ”Pelaamme EXL:ää ja PSP:n division 1 X-ballia ja joukkueella on tavoite olla yksi maailman parhaista syksyn World cupissa. On kunnia pelata sellaisessa joukkuessa. Toivottavasti tämä avaa suomalaisten pelaajien silmiä ja pistää tavoitteet entistä korkeammalle!”

Takeover paintball haluaa kiittää kapteeniaan yhteisistä vuosista ja uskoo, että mahdolliset yhteistyökuviot Venäjälle avaavat myös uusia tilaisuuksia koko joukkueelle. Mikko muuttaa Moskovaan parin viikon sisällä, mutta pelaa Takeoverin kanssa ainakin vielä kauden Millennium avauksessa Saksassa.

Uusina pelaajina Takeoverin pelaajarinkiin siirtyy kokenut Martti ”Mara” Grönfors Qualitysta ja Patrik ”Locco” Louko Evolutionista/Clonesta. Mara on pelannut aiemmin muun muassa Badd boysin, Kojoottien, Twilightin ja viimeisimmäksi Qualityn riveissä. Locco on myös kokenut kansainvälinen pelaaja, joka on pelannut mm. Voodoossa, Evolutionissa ja Clonessa. Maran ja Locon pitkä kokemus suomalaisesta ja kansainvälisestä paintballista on vahva lisä joukkueeseemme. Lisäksi Takeoverin kansainvälistä joukkuetta vahvistaa koko kauden ajan Tero Jukola. ”Tero pelasi kanssamme Campaign cupissa Lontoossa viime syksynä ja toi joukkueeseen hyvää uutta voimaa”, arvioi Takeoverin valmentajaksi siirtynyt Juho Romakkaniemi, ”Näillä lisäyksillä joukkueeseemme, kompensoimme hyvin Mikon siirtymisen ja vahvistumme entisestään”.

Takeover solmi uudet yhteistyösopimukset WDP:n ja Sissoksen kanssa

Takeover jatkaa entisten sponsoreidensa kanssa solmimalla uudet yhteistyösopimukset sekä WDP:n että Sissoksen kanssa. WDP:n kanssa Takeover solmi peräti kahden vuoden yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti ensi kaudella Takeover pelaa WDP:n lippulaivalla Angel 4:llä. ”Toisen vuoden solmiminen tuo toimintaamme jatkuvuutta, joka paintballpiireissä on ollut harvinaista”, toteaa Takaeover paintball Kuopio ry:n puheenjohtajanakin toimiva Juho Romakkaniemi, ”Toisen vuoden sopimuksesta emme voi vielä tässä vaiheessa puhua, mutta sen verran voin sanoa, että WDP on päättänyt ottaa paikkansa takaisin maailman parhaiden paintballmutkien valmistajana.”

Yhteistyö Sissos oy:n kanssa tarkoittaa, että Takeover jatkaa pelaamista maailman parhailla värikuulilla, Draxxuksella. Kotimaassa Takeover pelaa Draxxuksen Infernolla ja ulkomailla Hellfirella. Yhteistyö Sissoksen kanssa oli viime vuonna sujuvaa, kuulatoimitukset sujuivat moitteettomasti ja kokonaispalvelu, jota saimme, oli loistavaa.


Takeover pelaa ensi kaudella paljon.

Takeoverin ensi kauteen kuuluu paljon turnauspelaamista. Ykköstavoitteena on menestyä Millennium serisissä. Lisäksi kausi on tarkoitus huipentaa PSP:n World cupin 5-maniin ja divisional X-balliin Orlandossa. Suomessa Takeover osallistuu uuteen neljän kärkijoukkueen X-ball sarjaan koko rosterinsa leveydellä. ”Tarkoituksena on peluuttaa kolmea ketjua ja 16-18 pelaajan rosteria joka turnauksessa, jotta saamme kovaa X-ball-kokemusta koko joukkueelle, myös junioreille”, sanoo Juho Romakkaniemi. Takeover pelaa myös liigaa viime kauden tapaan, mutta ei välttämättä parhaalla mahdollisella miehistöllään. Turnauksia tulee varsinkin maailmalla kiertävälle ykkösjoukkueelle ensi vuonna niin paljon, että liigaa pelaavat pääasiassa viime kaudella ykkösdivaria pelanneet, muutamalla vahvistuksella turnauskohtaisesti lisättynä. Viime kauden ykkösdivarijoukkuemme siis vetäytyy kilpasarjoista ja peluutamme loppua porukkaa rosteristamme kakkosdivarissa jos sarja järjestetään, niin monessa turnauksessa, kun intoa riittää. Osa rinkimme nuorimmista menee taas inttiin kun entiset vapautuvat. Takeoverin harjoitusringissä on noin 20 pelaajaa.

Lisätietoja:
Juho Romakkaniemi 0400-505269
Oskari Monni 050-5548434
Mikko Huttunen 050-3313869

Lähde: Splatweb.net