Vuoden 2004 Lisenssit ovat nyt tilattavissa. Lisenssien tilaaminen tapahtuu samalla tavalla kuin aiempina vuosina. Osoitteesta http://www.spbl.org/lisenssi2004.xls löytyy Microsoft Excel -taulukko, johon täytetään kaikki tarpeelliset tiedot kaikista joukkueen pelaajista, jotka haluavat tilata lisenssin vuodelle 2004. Tiedot voi joko täyttää suoraan Excel-taulukkoon tai tulostaa taulukon ja täyttää tiedot käsin. Täytetyn taulukon voi lähettää sen muodosta riippuen joko sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautumiset@spbl.org tai postilla osoitteeseen Suomen Paintball- liitto, PL 27, 15111 Lahti. Toivottavana muotona on sähköpostiliitteenä lähetetty taulukko.

Lisenssit vuodelle 2004 maksavat 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille 28 euroa kappale (A-lisenssi) ja 16 vuotta nuoremmille 18 euroa (B-lisenssi). Lisenssiin kuuluu pelioikeus Liiton virallisissa kilpasarjoissa ja muissa liiton järjestämissä turnauksissa, sekä tapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa kilpailuissa, valvotuissa harjoituksissa ja näihin välittömästi liittyvien matkojen aikana sekä kotimaassa että ulkomailla. Korvausta ei suoriteta mikäli tapaturma korvataan liikennevakuutuslain nojalla tai sitä on pidettävä tapaturmavakuutuslain mukaisena työtapaturmana. Jos vakuutukselle on tarvetta, ota yhteyttä Liiton lisenssivastaavaan, joka kertoo kuinka toimia. Tapaturmavakuutus korvausta hakiessa tulee kopio hakemuksesta lähettää SPBL:lle, jotta tiedämme missä mennään ja olemme valmistautuneita tulevien lisenssien ehtoja neuvoteltaessa.

Vakuutuksen korvausmäärät ovat seuraavat :

A-lisenssi (28€, 16-vuotta täyttäneet):
Kuolemantapauskorvaus 1682 EUR
Kertakorvaus invaliditeetista 5046 EUR
Vamman hoitokulukorvaus 2523 EUR

B-lisenssi (18€, alle 16-vuotiaat) :
Kuolemantapauskorvaus 2523 EUR
Kertakorvaus invaliditeetista 50457 EUR
Invaliditeettikorvaus vuodessa 2523 EUR
Vamman hoitokulukorvaus 2523 EUR

Lisenssit tarkistetaan tarvittaessa turnauspäivän aikana lisenssilistauksista. Kilpailulautakunta tulee informoimaan tästä enemmän.

Lisenssit maksetaan kootusti Liiton tilille siten että koko joukkue laskee yhteen tilaamiensa lisenssien summan ja maksaa tämän liiton tilille Nordea 114030-411689. Viestissä tulee näkyä teksti ”Pelaajalisenssimaksut 2004”, joukkueen nimi ja hankittujen lisenssien lukumäärä.

Liiton kilpasarjoja (SM-liiga ja 1.divisioona) pelaavien joukkueiden tulee tilata ja maksaa lisenssinsä perjantaihin 21.5.2004 mennessä. Myös muiden lisenssit haluavien joukkueiden olisi syytä tilata lisenssinsä samaan päivämäärään mennessä. Vuoden 2003 lisenssit ovat voimassa kyseiseen päivään saakka. Tästä päivämäärästä eteenpäin vain yksittäiset pelaajat voivat ostaa lisenssejä, lukuun ottamatta yksittäisille 2.divisioonakierrokselle osallistuvia joukkueita. Tällaisten joukkueiden on kuitenkin syytä hoitaa lisenssitilaukset kootusti.

Lisätietoa asiasta saa sähköpostilla tai puhelimella.

Henri Humala
Lisenssivastaava, SPBL
henri.humala@spbl.org
044-3792827

Lähde: Splatweb.net