Vuoden 2005 SM-Liiga ja 1.Divisioona ilmoittautuminen

Vuoden 2005 7-man SM-Liigan ja 5-man 1.Divisioonan ilmoittautuminen on nyt auki ja ilmoittautuminen hoidetaan maksamalla 200EUR panttimaksun liiton tilille Nordea 114030-411689 ja lähettämällä joukkueen yhteystiedot osoitteeseen ilmoittautumiset[at]spbl.org 28.2.2005 mennessä.

Ilmoittautumissähköpostissa tulee olla ilmoittautuvan organisaation nimi, yhteyshenkilön nimi ja tiedot, listaus siitä kuinka monella joukkueella se osallistuu kuhunkin sarjaan ja näiden joukkueiden nimet sekä tilinumero ja tilin haltija johon pantti tarvittaessa palautetaan.

Ilmoittautuminen tässä vaiheessa merkitsee joukkueelle sitä, että se sitoutuu pantin menettämisen uhalla osallistumaan kaikille kierroksille sääntöjen vaatimalla joukkueella ja hoitamaan yhden kierroksen tuomaroinnin muiden joukkueiden kanssa yhdessä. Tuomarointiin vaaditaan 5-7 lisenssoitua pelaaja, joiden tarkka määrä päätetään riippuen sitoutuneiden joukkueiden määrästä myöhemmin.

Koska kauden 2005 SM-liiga ja 1.Divisioona on avoin, voi joukkueita ilmoittautua myöhemmin myös vain pelaamaan, mutta koska
ennakkoilmoittautuneet joukkueet myös sitoutuvat tuomaroimaan, tulee heidän osallistumismaksunsa olemaan matalampi. Lopulliset osallistumismaksut päätetään kuten ennenkin Suomen Paintball-liiton liittokokouksessa maaliskuussa, mutta sitoutuneiden joukkueiden osallistumismaksut tulevat olemaan samaa suuruusluokkaa
kuin vuonna 2004. Liiton SM-Liigaa tai 1.Divisioonaa ei järjestetä ellei vähintään 8 joukkuetta sitoudu kullekin sarjatasolle.

Tämän hetkiset suunnitelmat 7-man Sm-liigan ja 5-man 1.Divisioonan toteutuksesta:

  • 4 kierrosta, joista ensimmäinen erikseen, kaksi muuta FXL
    viikonloppujen yhteydessä ja päättäjäiskierros erikseen.
  • Jokaiselle pelaavalle joukkueelle vähintään 7 peliä päivässä
  • Säännöt pääpiirteittäin vuoden 2004 mukaan, kuitenkin merkkainten painesäiliöiden tulee olla laillisia Suomessa (sekä CO2, että ilma). 5-man 1.Divisioonassa riittää tänä vuonna vielä että säiliöiden leimat ovat voimassa euroopassa/USA:ssa.
  • Päivämäärät päätetään liittokokoukseen mennessä. Ensimmäinen kierros pelataan kesäkuussa. SM-liiga turnaus pelataan joko lauantaina tai sunnuntaina.
  • 7-man Sm-liiga pelataan eri päivinä kuin FXL, mutta 5-man 1.Divisioona pelataan osin samoina päivinä kuin FXL.

Lisätietoja sarjoista saa Liittohallituksen kilpailuvastaavalta Petri Yrjälältä tai
puheenjohtajalta Tomi Koskenvuorelta. Email: etunimi.sukunimi[at]spbl.org

Tomi Koskenvuori
Spbl Pj.

Lähde: SPBL