Kaudella 2005 URHO saavutti asetetut tavoitteensa. SM-mitali kirkastui jälleen, jo hopeiseksi. Lisäksi 1. divari pronssi ja hyvät sijoitukset Millenium sarjasta (4. 8. ja 3.).
URHOn kauteen kuului 74 paintballtapahtumaa, joista 20 oli turnauksia.
URHO haluaa kiittää yhteistyökumppaneitaan menestyksekkäästä kaudesta: Sissos, Dye, NPS ja Draxxus paintballs.

URHO myös kasvoi ja kehittyi organisaationa. URHOlla on toimiva organisaatio hallituksineen, valmennusryhmineen, intranetteineen ja meillä on reilu tekemisen meininki. URHOn harjoitusmetodi on todettu tehokkaaksi ja kaudella 2006 olemme taas askeleen muita edellä.

Otamme pelaajia koko ajan riveihimme: Uusi pelimies oppii tehokkaat perustekniikat jo vuodessa. Esimerkkinä Mikko ”Sipi” Sipiläinen, joka on pelannut vasta kahden vuoden ajan kilpapaintballia, joista vuoden Urhossa ja on jo siinä ajassa voittanut SM-hopeaa sekä pronssia Millennium Seriesin osakilpailussa.

Tälle kaudelle otamme ohjelmaamme tehovalmennusryhmän ja yhden tai kaksi Suomen kärkitason kilpapelaajaa. Jos tunnet olevasi pelimies, niin tule mukaan kehittymään ja auttamaan Urhoa tavoitteiden saavuttamisessa.

 • Tavoitteet kaudelle 2006 ovat selvät ja realistiset:
  • Kilpatasolla Suomen mestaruus
  • Millennium osakilpailujen voitto niissä turnauksissa joihin osallistumme.
  • Harrastetasolla päätavoite on osallistua halunsa ja kykynsä mukaan pääkilpailun ollessa Suomen Paintball Liiton 1. divisioona. Jos mitali kirkastuu, niin se on bonusta rennon pelimeiningin lisäksi. Muissa turnauksissa käydään halun mukaan.
  • Scenariotasolla osallistutaan URHO tiiminä yhdessä vähintään kahteen Törnipeliin ja lisäksi käydään pienemmillä porukoilla pelaamassa muita paikallismättöjä.
 • Mitä panostaminen URHOssa käytännössä tarkoittaa?
  • Kilpatasolla pallollisia painttitapahtumia tulee olemaan noin 60 – 80, sisältäen pallotreenit ja kilpailut. Tämän lisäksi tehoryhmän reenit. (Niistä kuulet lisää vain liittymällä URHOon.)
  • Harrastetasolla kukin osallistuu URHOn viikkotreeneihin halunsa ja kykynsä mukaan. Pallollisia treenejä on keskimäärin puolet kilpatason treeneistä, henkilön mukaan tietenkin.
  • Scenariotasolla nautiskellaan paintista sen alkuperäisessä peliympäristössä.

Pelimiehet ja yritykset, tervetuloa URHOn kanssa voittamaan!

URHOn omat sivut www.tuovila.net/urho ja lisäksi pelikuvia, raportteja ja haastatteluja osoitteessa www.paintball.fi.

Yhteydenotot:

Puheenjohtaja Jani ”Juice” Leskinen 0400-613744

email: jani . leskinen at saunalahti . fi

Lähde: URHO