SUOMEN PAINTBALL – LIITON PELAAJALISENSSIT VUODELLE 2006

Vuoden 2006 Lisenssit ovat nyt tilattavissa. Lisenssien tilaaminen tapahtuu samalla tavalla kuin aiempina vuosina. Osoitteesta http://www.spbl.org/lisenssi2006.xls löytyy Microsoft Excel -taulukko, johon täytetään kaikki tarpeelliset tiedot kaikista joukkueen pelaajista, jotka haluavat tilata lisenssin vuodelle 2006. Tiedot voi joko täyttää suoraan Excel-taulukkoon tai tulostaa taulukon ja täyttää tiedot käsin. Täytetyn taulukon voi lähettää sen muodosta riippuen joko sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautumiset at spbl.org tai postilla osoitteeseen Suomen Paintball- liitto, PL 133, 33721 Tampere. Toivottavana muotona on sähköpostiliitteenä lähetetty taulukko.

Lisenssit vuodelle 2006 maksavat 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille 40 euroa kappale (A-lisenssi) ja 16 vuotta nuoremmille 25 euroa (B-lisenssi). Lisenssiin kuuluu pelioikeus Liiton virallisissa kilpasarjoissa ja muissa liiton järjestämissä turnauksissa, sekä tapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa kilpailuissa, valvotuissa harjoituksissa ja näihin välittömästi liittyvien matkojen aikana sekä kotimaassa että ulkomailla. Korvausta ei suoriteta mikäli tapaturma korvataan liikennevakuutuslain nojalla tai sitä on pidettävä tapaturmavakuutuslain mukaisena työtapaturmana. Jos vakuutukselle on tarvetta, ota yhteyttä Liiton lisenssivastaavaan, joka kertoo kuinka toimia. Tapaturmavakuutus korvausta hakiessa tulee kopio hakemuksesta lähettää SPBL:lle, jotta tiedämme missä mennään ja olemme valmistautuneita tulevien lisenssien ehtoja neuvoteltaessa.

Vakuutuksen korvausmäärät ovat seuraavat:

A-lisenssi (40€, 16-vuotta täyttäneet): B-lisenssi (25€, alle 16-vuotiaat):
Kuolemantapauskorvaus 1682 EUR
Kertakorvaus invaliditeetista 5046 EUR
Vamman hoitokulukorvaus 2523 EUR
Kuolemantapauskorvaus 2523 EUR
Kertakorvaus invaliditeetista 50457 EUR
Invaliditeettikorvaus vuodessa 2523 EUR
Vamman hoitokulukorvaus 2523 EUR

Lisenssit tarkistetaan tarvittaessa turnauspäivän aikana lisenssilistauksista.

Lisenssit maksetaan kootusti Liiton tilille siten että koko joukkue laskee yhteen tilaamiensa lisenssien summan ja maksaa tämän liiton tilille Nordea 114030-411689. Viestissä tulee näkyä teksti ”Pelaajalisenssimaksut 2006”, joukkueen nimi ja hankittujen lisenssien lukumäärä.

Liiton kilpasarjoja pelaavien joukkueiden tulee tilata ja maksaa lisenssinsä perjantaihin 19.5.2006 mennessä. Myös muiden lisenssit haluavien joukkueiden olisi syytä tilata lisenssinsä samaan päivämäärään mennessä. Vuoden 2005 lisenssit ovat voimassa kyseiseen päivään saakka ja uusi lisenssi on voimassa välittömästi, kun maksu on maksettu ja lisenssitiedot on lähetetty liitolle. Päivämäärärajat on tehty rajaamaan liiton vapaaehtoisten työntekijöiden työmäärä lyhyelle aikavälille, jolloin koko lisenssiruljanssin saa hoidettua kerralla. Yksittäisiä lisenssejä myydään vuoden ympäri.

Lisätietoa asiasta saa sähköpostilla tai puhelimella.

Henri Humala
Lisenssivastaava, SPBL
henri.humala at spbl.org
044-3792827

Päivitetty 22.4.2006 klo 20:33: SPBL:n postiosoite korjattu.

Lähde: SPBL