Suomen paintball-liitto on laittanut kevätkokouksessa uuden vaihteen silmään. Puheenjohtaja Tomi Koskenvuori luopui tehtävästään ja uudeksi pj:ksi valittiin Reijo Valkama. Samalla muut hallitukseen nimettiin kolme uutta jäsentä: Jaska Tuominen ja Timo Kymäläinen. Toimitsijoina jatkaa Leo Putkonen (rahastonhoitaja), Henri Humala (lisenssivastaava) sekä Risto Miettinen (yhdistysasiantuntija). Lisäksi uutena toimitsijana Jarkko Tervonen (tiedotusvastaava).

Päätavoitteina tälle vuodelle on toiminnan parantaminen tiedottamisen osalta sekä jäsenmäärän kasvattaminen. Ensimmäinen askel on ollut SPBL:n kotisivujen uudistaminen. Kotisivut löytyvät tutusta osoitteesta http://www.spbl.org/.

Yhteystietojen päivittäminen

Suomen Paintball-liiton jäsenseurojen ja muiden suomalaisten paintball-yhdistysten ja peliporukoiden yhteystiedot eivät ole ajantasalla, joten toivomme että jokaisesta seurasta/peliporukasta saisimme kerättyä ajantasaiset yhteystiedot. Yhteystiedot voi ilmoittaa kotisivuillamme olevalla lomakkeella osoitteessa http://spbl.org/rekisteri/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteella rekisteri [at] spbl . org. Sähköpostissa toivotaan mainittavan seuran/peliporukan nimi, kotipaikka, jäsenmäärä, kotisivujen osoite, yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Kerätyt yhteystiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolille.

Lisätietoja allekirjoittaneelta

Puheenjohtaja
Reijo Valkama
Suomen Paintball-liitto Ry
Puh. 0400 867 120
Sähköp. etunimi.sukunimi@spbl.org

Lähde: SPBL