Suomen Paintball-liitto on saanut kaksi uutta jäsenseuraa, kun SPBL:n hallitus hyväksyi Paranoia ry:n sekä Suomen Paintball-urheilijat ry:n jäseniksi 26.06.2006.

Paranoia ry on helmikuussa 2005 perustettu yhdistys, jonka toiminta on keskittynyt paintballiin sen kaikissa muodoissa. Yhdistykseen kuuluu Ylivieskan sekä sen ympäristö kuntien paintball-harrastajia. Paranoian edustustiimi kantaa yhdistyksen nimeä ja pelaa tällä kaudella 2. divisioonassa. Lisäksi joukkue osallistuu aktiivisesti myös erilaisiin metsäpelitapahtumiin.

Suomen Paintball-urheilijat ry:n toiminta on keskittynyt Pohjois-Uudenmaan sekä Etelä-Hämeen alueelle. Yhdistys on perustettu tänä vuonna, jonka toiminta on keskittynyt paintballiin niin kilpa- kuin metsäpuolella. Suomen Paintball-urheilijoiden edustusjoukkue on HCS, joka pelaa tällä kaudella niin 1. divisioonassa kuin Metsäliigassa. Lisäksi yhdistyksen jäsenet osallistuvat aktiivisesti myös erilaisiin metsäpelitapahtumiin niin Suomen rajojen sisäpuolella kuin ulkopuolellakin.

Lähde: SPBL