Liitto hakee toimintaansa mukaan kahta aktiivista ja motivoitunutta vapaaehtoistoimitsijaa, jotka haluavat olla aitiopaikalla mukana tekemässä Suomi-paintballin menestystarinaa.

Järjestösihteeri

Suomen paintball-liitto, joka on maanlaajuinen kattojärjestö hakee järjestösihteeriä mukaan toimintaansa. Järjestösihteerinä hoidat yhteistyötä paintballyhdistysten ja -harrastajien kanssa. Toimit siis tiiviisti yhdistysten sekä liiton välisenä toimitsijana. Tehtävä on ehdottomasti Suomi-paintballin parhaalla näköalapaikalla ja luot todennäköisesti hyviä ja kauaskantoisia suhteita moniin yhdistyksiin ja seuroihin. Näin ollen tehtävääsi kuuluu myös tukea yhdistysten kasvua, perustamista sekä yhteistoimintaa. Yhdistysten perustamisapua sinun ei tarvitse antaa yksin, vaan olemme siinä tukenasi. Aktiivinen järjestösihteeri myös kannustaa yhdistyksiä liittymään liittoon ja ohjaa palvelupyynnöt ja palautteen eteenpäin liiton toisille toimijoille. Tulet tekemään yhteistyötä liiton tiedottajan kanssa läheisesti, koska osallistut myös mm. jäsentiedotteiden tekemiseen yhdistyksille ja harrastajille. Käytössäsi on liiton rekisteri, jossa on yhteystietomme sekä muut kontaktit. Saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ja toimia dynaamisessa tiimissä.

Markkinointi- ja myyntitoimitsija

Suomen paintball-liitto, joka on maanlaajuinen kattojärjestö hakee markkinointi- ja myyntitoimitsijaa mukaan toimintaansa. Sinulla voi jo olla kokemusta markkinointi- sekä myyntitehtävistä tai haluat aktiivisesti saada niistä kokemusta. Tässä toimessa tulet tehokkaasti kehittämään kaupallisia taitojasi. Toimitsijan tehtävissäsi valmistelet markkinointi- sekä myyntimateriaalia erilaisiin tilaisuuksiin ja kampanjoihin. Halutessasi apunasi sinulla on mm. graafista suunnittelua. Toimit myöhemmin myös asiakkaiden kanssa tehden mm. sponsorointiyhteistyötä sekä muuta varainhankintaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisten promootioiden sekä messujen hoitamiseen. Autamme sinua messujen tai PR-tapahtumien resursoinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarjoamme hyvät mahdollisuuden kehittää itseäsi ja pääset toimimaan mukavassa ja kyvykkäässä tiimissä!

– Jaska Tuominen

Liittohallituksen sihteeri
Suomen Paintball-liitto
Matkapuhelin : 050-4801557
Sähköposti: etunimi.sukunimi@spbl.org

Lähde: SPBL