Paintball tuotteiden valmistaja Procaps, joka on tunnettu VForce maskeista sekä Draxxus ja X-Ball värikuulista, laajentaa tuotevalikoimaansa. Uusia tuotteita ovat Pulse loaderi ja hiilidioksidi- ja paineilmapullot. Myös maskiperhe saa uuden jäsenen, Grill:in.

Pulse loaderi tulee kilpailemaan huippunopeiden Halon, Reloader B:n ja Velocityn kanssa. Uutta mullistavaa Pulsessa on sen toimintaperiaate. Valittavana on kaksi erilaista toiminta moodia. Toisessa loaderi testaa jatkuvilla pulseilla onko aseen feed neckissä palloa ja toisessa loaderi on yhteydessä aseeseen, joka lähettää aina lauetessaan signaalin loaderille, jollon loaderi syöttää palloja aseeseen. Täten vältetään pienimmätkin viiveet loaderin pyörähtäessä ammunnan alkaessa.

Aseeseen asennettava lähetinyksikkö on hankittava erikseen, mutta jotkin 07 mallin merkkaimet tulevat suoraan tehtaalta varustettuna tällä lähettimellä.

Muita ominaisuuksia:

  • Nopeasti ulos vedettävä koneistoyksikkö mahdollistaa nopean puhdistuksen
  • Magneetti kansi
  • Matalaprofiilinen feed neck

Grill on huippuunsa hiottu maski, joka on tehty mahdollisimman pieneksi osumapinta-alaltaan. Grill on saatavilla silmälaseista tutulla photocromaattisella linssillä, joka vaihtaa tummuuttaan auringon valon mukaan. Täten ei kesken pelipäivän tarvitse vaihtaa linssiä, vaikka aurinko menisikin pilveen. Uutena ominaisuutena Grillin pehmusteet pystyy vaihtamaan, joten koko päivää ei tarvitse kärsiä märästä maskista.

Värimalleissa on ajateltu myös metsäpelaajia, koska Grill julkaistaan ainakin yhdeksällä eri värillä, joissa löytyy myös tummia metsän sävyjä.

Muita ominaisuuksia:

  • Nopeasti vaihdettava linssi
  • Nopeasti vaihdettava kiristysnauha
  • Leukahihna

Turkulainen Dream Team saa ensimmäiset varusteet testikäyttöön jo Orlandossa järjestettävässä World Cup turnauksessa ja tuotteet ovat nähtävillä Sissoksella 20.11. alkaen.

Toimitukset alkavat välittömästi, kun tehdas pystyy tuotteita toimittamaan.

Lähde: Sissos