Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

TAKEOVERIN LEHDISTÖTIEDOTE 28.2.2008

Takeover jatkaa yhteistyötä Oulussa sijaitsevan Powerplay Oy:n kanssa. Powerplay on vuoden 2001 lopussa perustettu paintball-tuotteita ja niihin liittyviä palveluita tarjoava yritys, joka on perustettu kehittämään Pohjois-Suomen paintballia. Powerplay:lla on sopimus Severe Paintball-värikuula toimittajan kanssa. Powerplay tarjoaa laadukkaita ja tuoreita värikuulia sekä edullisia varusteita asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Takeover jatkaa yhteistyötä Kuopion Seikkailukeskus Oy:n kanssa. Seikkailukeskus on täyden palvelun elämysyritys, jonka yhtenä tavoitteena on kasvattaa paintballin näkyvyyttä Kuopiossa ja lähialueilla.

Takeover on saanut pelaajavahvistukseksi mm. Oskari Monnin ja Mika Rissasen Cyclonesta. He tulevat vahvistamaan edustusjoukkuettamme SPBL:n kilpasarjoissa. Takeover tulee pelaamaan kaudella 2008 sekä 1. että 2.divisioonaa. Kauden tavoitteena on molempien sarjojen voitto. Powerplayn ja Seikkailukeskuksen tuella sekä Severen laadukkailla värikuulilla tulemme toteuttamaan tavoitteemme.

Linkkejä :
http://www.takeover.fi/
http://www.powerplay.fi/
http://www.severepaintball.com/
http://www.seikkailukeskus.com/

Henri Humala
Takeover Paintball Kuopio ry

Lähde: Takeover

1 Comment

  1. iZZO

    Just… :D

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑