Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Paintball pysyy laillisena Saksassa

Saksan paintball-harrastajien etuja ajava Forum Pro Paintballsport -sivusto
ilmoittaa tiedotteessaan, että ainakin toistaiseksi ei tarvitse huolestua siitä saako Saksassa pelata paintballia tulevaisuudessa.

Harrastajat saivat poliitikot ymmärtämään, että he ovat liian hätäisesti kieltämässä lailla mm. paintball- ja Megazone-tyylisten
lajien harrastamisen. Kohun myötä saksalaiset ovat järjestäytymässä ja Saksan paintball-liiton perustaminen on lähitulevaisuuden
suunnitelmissa. Liiton tehtävä on sama kuin muissakin maissa eli ajaa lajin sekä sen harrastajien etuja ettei vastaavia tapauksia
tulevaisuudessa tule.

Forum Pro Paintballsport haluaa kiittää kaikkia lajin harrastajia, jotka ovat ympäri maailmaa ottaneet osaa lakialoitteen kumoamisessa.

Lähde: Forum Pro Paintballsport

4 Comments

 1. Juice

  Hienoa että onnistuivat.

 2. Bono

  Juu, se olisi voinut olla tuhoisa ennakkopäätös muuten muille, esim ruotsalaiset olivat varmoja että jos lajia kiellettäisiin saksassa, niin ei kestäisi kauan ennenkun vastaavaa ehdotettaisiin ruotsissa.

 3. coe

  Kun noita saksalaisia foorumeita lukasee google-translatorilla, siellä on oikeasti ollut kusiset paikat. Ilman niitten massiivista whinetystä ja itkua, olisi varmasti tullut banni päälle. Kyseessähän oli ihan poliitikkojen vedätys ja paintistä yritettiin tehdä silmätikkua muille ongelmille, eli kaikkein pahin mahdollinen tilanne.

 4. Ricardo

  Olisi ollut kyllä uskomattoman typerää ja kaksinaismoraalista kieltää laji. Ennemmin olisin uskonut Jenkkilässä moisen kiellon toteutuvan Bushin kaudella (sota terrorismia vastaan).
  Jännä ettei jääkiekosta olla esitetty vastaavanlaista bannia vedoten katuväkivallan määrään.
  Huh, helpottipas ku pääsi avautumaan..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑