Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Smart Parts julkaisi uuden version Impulsesta

Smart Parts julkaisi juuri Millennium Seriesin
MAXS European Mastersin alla uuden version Impulsesta, joka on käytännössä aivan uusi merkkain eikä vanhasta Impulsesta ole muuta kuin
nimi jäljellä.

Uusi Impulse on aiemmasta versiosta poiketen poppet valve -tyylinen merkkain ja muistuttaa hyvin paljon Luxen ja Eclipsen Egon
yhdistelmää. Poppet valvea on kehitetty pehmeämmin toimivaksi kuin muissa vastaavissa merkkaimissa ohjaamalla valvea paineella.

Impulsessa ei ole rungon ulkopuolisia letkuja ASAlta regulaattorille vaan ilmatiet on rakennettu merkkaimen kahvan
ja muun rungon sisään. Impulsessa regulaattori on sijoitettu muista merkkaimista poiketen kahvan sisään eikä käytösä ole tavallista
etukahvana toimivaa inline-regulaattoria. Tällä ratkaisulla painopistettä on saatu siirrettyä taakse päin.

Impulsessa ei ole patteria vaan vakiona on Lion-akku, jolla ampuu noin 100 tuhatta laukausta. Yhdellä 68ci pullolla Impulsella
ampuu noin 1700-1800 laukausta. Hintaa Impulsella on 999,00 dollaria.

Lähde: Smart Parts

22 Comments

 1. Bono

  Jasso…näyttää vähän eclipsen, bob longin ja minin sekoitukselta…? Oisko SP tulossa takaisin markkinoille tosissaan?

 2. Mikkopoika

  Impulsen omistaneena sanoisin, että on virhe antaa uudelle mutkalle legendaarisen paskan merkkaimen nimi. Joo, olihan se niitä ensimmäisiä sähköisiä mutkia, mutta ionikin selätti sen aivan 100-0.

 3. Bono

  Paremmin se kuitenkin toimi kun enkelin IR3 aikoinaan. Ainoa ongelma mitä minulla oli impun kanssa oli dwelli, se säätöruuvi oli niin pirun löysä että se meni säädöistä parin pelin jälkeen. Ja balldetentit kului todella paljon.

 4. VeikkoPeikko

  Vaikuttaa kiinnostavalta, mutta melko kalliilta.

 5. Jii

  Siis toi hintahan oli monopoilirahassa.

 6. pineapple

  Kuulostaa paperilla toimivalta ratkaisulta tuo akku sydeemi pääsis vihdoin eroon patterin vaihto härdellistä. Toisaalta miksei se toimis käytännössä

 7. Rooney

  näyttää vähä lelulta

 8. pineapple

  Rooney: Eikös ne kaikki?

 9. Rooney

  jjooo mut tua on niin straigh outta citymarketin supersoukker osastolta

 10. Japakkomies

  Juu olihan se joskus LCD-Enkelissäkin akku. Ainakin se oli pidemmän päälle huono keksintö.
  Mahtaakohan nuo rungon sisäiset ilmatiet ennen regua mennä tukkoon, jos asasta pääsee likaa? Samanmoinen ratkaisu on vissiin invert minissä, onkohan moinen toiminut pidemmän päälle?

 11. jape sinisalo

  Jos asasta pääsee likaa, olet pelannut kyllä jotenkin väärin :)
  Enkeleitten akkusysteemi toimi just niinkuin sen aikaiset NiCD akut, eli kuoli kun käyttäjät ei osannut käyttää niitä (eikä paintissa muutenkaan ole kovin kiva käyttää akkua tyhjäksi asti)
  Uudet Litium Ionit on aika eri maata.

  Onko tossa yhtään omaa ideaa?
  Alkuperäinen Impulse oli kopio Bushmasterista, tähän on lisäksi kopioitu feedneck Egosta, Regu Ministä, Empiren Balanced Valve Timmystä, etc.
  Ainiin, onhan tossa omat piippukierteet.

 12. coe

  Tyypillinen SP mutka. Ruma ku mikä ja omaa innovaatiota tasan nolla.

  Paska lafka, ainut mitä noi osaa tehdä on rahastaa shokkerilla ja bh boardeilla, kun vakiot on ihan kuraa.

 13. dapam

  Vaikka Planetin jäpe oonkin, niin aivan rehellisesti sanottuna tuossahan on enemmän innovaatiota / uutta kuin muiden valmistajan mutkissa yhteensä tänä vuonna.

 14. jemaliahz

  Kivan näkönen piikki tossa takana. Vähän kun tökkää slaidi niin toihan on rintalastasta läpi.

 15. coe

  Niinkuin? Suurin osa merkittävistä on nähty jo muissa mutkissa. EGO9:n custom solenoidit jo on merkittävämpi uudistus (ei QEV blokkeja, silti nopea) kuin yksikään SP:n jutuista.

 16. Rajis

  jemaliahz: mulla on samanlainen piikki karnivoressa, toimii hyvin korkinavaajana ;)

 17. dapam

  ”EGO9:n custom solenoidit jo on merkittävämpi uudistus (ei QEV blokkeja, silti nopea)”

  Heh, eiköhän nuo mutkat ole olleet tarpeeksi nopeita ilman QEV:ta jo kymmenisen vuotta :).

 18. coe

  ”Heh, eiköhän nuo mutkat ole olleet tarpeeksi nopeita ilman QEV:ta jo kymmenisen vuotta :).”

  Ego 7/8 QEV diaphragmien kestoikä on about 40.000 laukausta jonka jälkeen hajoavat pillun päreiksi. Vittumainen vaihtaa, hajoaa suhteellisen helposti. Eka painttilafka ketä oikeasti suunnittelee ja toteuttaa custom solenoidin vain painttikäyttöön on aika kova juttu.

  Kerro ny mitä tossa smartin mutkassa innovoidaan kun sanoit että siinä niitä on vaikka kuinka paljon.

 19. dapam

  Älä ny hiilly :). Eikös tuo ole kuitenkin eka mutka jossa kompaktit regut on kahvan sisällä, toivottavasti helppohoitoinen ja toimiva balanced valve jne. Mulle on rehellisesti aivan sama, millanen tuo mutka on. Tuollasella en varmaan ikuna tule pelaamaan. Tarkoitin tuolla ”ilman QEV:ta” sitä, että Eclipsen mutkat taitaa olla ainoita, joissa on QEV:ta käytetty (tietysti kokkereissa on), koska muut ovat pärjänneet ilmankin. Peace out!

 20. Bono

  Dapam, aika monet mutkat on käyttänyt/käyttää qev:it. Uusissa eclipsen mutkissa niitä on vaan jätetty pois.
  Ei tuo mutka minun mielestäni suorastaan ruma ole (vaan aika nais oikeesti), mutta en ole kyllä ensimmäisiä ostamassa ja kokeilemassa. Mulle eclipsen mutkat on toiminut sen verran moitteettomasti, etten juuri nyt näe syytä vaihtaa.

 21. dapam

  Kuten sanoin, mä oon Eclipse jäpä ja pelaan Eclipsen mutkalla omasta halusta ja sponsoroinnin vuoksi. Ne on loistavia mutkia, ja toimii aivan pirun hyvin ja varmasti. By the way, mulle ei kyllä tule sähkökisamutkista, joissa on QEV, muita mieleen kuin Eclipsen mutkat (kokkereita ja viri ION:eita ei noihin lasketa).

 22. Tuure

  Tuli kokeiltua tota pyssyä Smartin rekan takaahuonessa, tosin ilman kuulia, eikä kyseessä ollut ihan lopullinen versio, mutta ihan hyvältä se tuntui. Aikalailla saman tyyppinen tuntuma kuin EGOssa ja ehkä ulkoapäin suurimpana juttuna oli LUXesta ja INVERT MINIstä tuttu kaasuletkun puuttuminen. Smartti lupaili vielä pikkuisen pienentää kahvaa tosta kuvissa julkaistusta versiosta.
  Uudessa Impulsessa oli myös näppärältä tuntuva (tosin pikkuisen kestävyys epäilyttää) pallonpitimien ja silmäsuojuksen ”kilven” pika-avaus ilman työkaluja. Eli kumiset pallonpitimet saa vaihdettuaa todella helposti ja vastaavasti silmien puhdistus on todella helppoa ja nopea. Lopulliseen versioon tulee kuulemma myös kahvaan samanlainen systeemi, jolloin myös akun (joita on kaksi vakiona) vaihto yms. onnistuu nopeasti ja helposti.
  Smartin mukaan käyttöpaine on 40-60psi:tä ja todellisuudessa siinä pikkuisen yli 50psi:tä. Puheissa lupailtiin jopa 1900 laukausta 68:n pullolla, mutta tossa on armaan ollut jo 5000psi:tä painetta testiä tehdessä….
  Omasta mielestäni pirteä tulokas nykyiseen merkkain tarjontaan ja ihan harkittava omassa hintaluokassaan. Ainakin meille Sissokseen toi tulee aluksi ihan hyllytavaraksi, että jokainen voi paikanpäälle tulla muodostamaan oman mielipiteensä, jahka Smartti saa toimitukset käyntiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑