Suomen Paintball-liitto ry on tällä päivämäärällä allekirjoittanut ohjelmasopimuksen ”Paintball SM-liiga” n. 30min ohjelman esittämisestä Urheilukanavalla. Ohjelmaa esitetään useampia kertoja syksyn ja talven 2009-2010 aikana, aikaisintaan 15.9.2009.

Ohjelman tuottaa SPBL ry:n kanssa yhteistyössä Procam Tuotanto Oy.

Tätä ainutlaatuista vain lajimme kärkisarjaan keskittyvää ohjelmaa kuvataan mm. Kirkkonummen, Turun ja Oulun osakilpailuissa.

Tällaiset lajiamme huikeasti eteenpäin vievät projektit eivät synny itsestään tai ilmaiseksi. Neuvotteluyhteyden avasi Urho punaisen pelaaja Jarkko Rantanen ja liiton puolesta neuvotteluista ja projektinvedosta vastaa Jani Leskinen.

Toteutuakseen suunnitellusti tämä projekti vaatii yhteistyötä monella tasolla ja voimme ilolla ilmoittaa jo muutamista rahallisista tukijoista:

  • SISSOS – Pohjoismaiden suurin paintballtukkuri.
  • DYE Precision – Maailman tunnetuin ja luotetuin paintballvalmistaja
  • SPBL ry – Lajimme puolesta, pelaajilta pelaajille.

Tarvitsemme yhä muutamia sponsoreita. Yhteistyö takaa jokaiseen ohjelmaesitykseen kolme 3-5 sek spottia alkuun, loppuun ja katkolle. Tämä on ehdottomasti edullisin tapa saada näkyvyyttä ko. ohjelmaan. Tästä yhteistyöstä kiinnostuneiden toivotaan ottavan yhteyttä Jani Leskiseen (puh. 0400-613 744 email: jani . leskinen [at] spbl . org)

Lisäksi tuotantoyhtiö toivoo yhteistyötä jo lajissa mukana olevilta videokuvaajilta. Mikäli tuotannossa voidaan käyttää kuvaajan materiaalia tulee luonnollisesti tämän tiedot mukaan tuottajiin ja lisäksi SPBL ry palkitsee pienellä avustuksella.

Pelien järkevään seuraamiseen tarvitaan selostus, henkilöt joilla on jotain kokemusta esiintyvästä puhetyöstä ja äänenkäytöstä olisivat etusijalla. Myös pelikokemusta, liigajoukkueiden ja lajihistorian tuntemusta vaaditaan. Näihin tuotantoyhteistyömuotoihin liittyen yhteydet myös Jani Leskiseen.

Kaikki SM-liigapelaajat ja -joukkueet, te pääsette nyt valtakunnalliselle tv-kanavalle. Käyttäkää tämä mahdollisuus hyväksenne ja lajimme parhaaksi. Jokaisen on syytä varmistaa että oma ulkonäkö ja käytös antaa lajistamme positiivisen kuvan. Varmasti useampia liigapelaajia haastatellaan jo tulevana lauantaina, pyrkikää miettimään pari sekuntia mitä sanotte.

Nyt breikataan!

Suomen Paintball-liitto ry

Lähde: SPBL