Meri-Lapin paintball yhdessä Perämeren Paintball ry:n (Hogs of War) kanssa järjestää suurpelin Simossa (n. 80 kilometriä Oulusta pohjoiseen) tulevana lauantaina (19.9.).
Tällä hetkellä ilmottautuneita pelaajia on yli 70 henkeä ja vielä viimeisellä viikolla osallistujamäärän odotetaan nousevan.

Kenttä on rakennettu 2,5 hehtaarin alueelle, jossa suojana on lähes 400 erilaisista materiaaleista rakennettua suojaa, siltoja sekä torneja.

Pelissä testataan uudenlaista suurpeleihin tarkoitettua pelikello- ja pistelaskujärjestelmää, millaista ei ole vielä ainakaan Suomen maaperällä nähty.
Järjestelmällä voidaan seurata reaaliajassa pelin etenemistä sekä joukkueiden kelloista saamia pisteitä.

Osallistumismaksu peliin on 10 euroa (maksetaan paikan päällä) omilla varusteilla. Paikan päälle voi varata vuokrapaketteja (sis. 500 kuulaa + osallistumismaksun).
Huoltoalueella ei ole ruokahuoltoa, joten osallistujien tulee varautua omilla eväillä peliin.

Päivän aikataulu:

9.00 Pääportti aukeaa
11.30-14.00 Ensimmäinen erä
14.00 -15.00 Makkaranpaisto ja puolten vaihto
15.00-17.30 Toinen erä

Pelialueen kartta
Kuvia kentästä 1
Kuvia kentästä 2
Keskustelua pelistä

Ajo-ohjeet:

Oulustapäin tultaessa:

1. Ajakaa niin pitkälle, että tulee ohituskaista (vaijerikeskikaide) ja heti kun se päättyy, tien reunassa näkyy sininen kyltti ”VIANTIE 2” ja pienempi kyltti Palohovintie. Kääntykää tästä oikealle ja ajakaa Palohovintietä 1,1km. Tien vasemmalla puolella pitäisi näkyä valkoinen koulu.

(2). Urheilukentän vieressä on sininen kyltti ”PÖMIÖ 21” ja pienempi kyltti Viantienjoentie. kääntykää viantienjoentielle ja ajatte radan yli. Tätä tietä ajatte noin 17 km, tai niin kauan, että tien reunassa näkyy keltainen JT:n banderolli. Kääntykää oikealle tästä ja ajatte tietä 2 km pelipaikalle.

Kemistäpäin tultaessa:

1. Ajakaa maksniemen ohi, ja siitä n. 3km, jonka jälkeen nelostien varressa oikealla puolella pitäisi näkyä sininen kyltti ”VIANTIE 5” Kääntykää vasemmalle palohovintielle.
Ajakaa Palohovintietä noin 4,5 km, jonka jälkeen tien oikealla puolella näkyy valkoinen koulu.

2. Katsokaa kohta (2) (yläpuolella).

Osoite:
Viantienjoentie 174
95200 Simo

Jos näillä tiedoilla ei löydä perille, saa soittaa: 040 823 6395 / Markku Hietala

Ilmoittautumiset sekä mahdolliset kysymykset osoitteeseen merilapinpaintball [at] gmail . com

Lähde: Meri-Lapin Paintball