Sissos on edelläkävijä paintball-alalla niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin. Sissos on ottanut käyttöön ensimmäisten joukossa maailmassa RunToShopin suosittelusovelluksen, jonka avulla verkkokauppamme asiakkaat voivat levittää ja saada positiivista ja laadukasta tietoa tuotteista ja tuotteiden käyttövinkeistä muilta asiakkailtamme.

Työskentelemme kokoajan, jotta verkkokauppamme kehittyisi palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Myös sinulla on mahdollisuus suositella myynnissämme olevia tuotteita, joihin olet ollut tyytyväinen tai lukea asiakkaittemme suosituksia tuotteistamme.

Miten suosittelu toimii

Kun klikkaat tuotetta joka kiinnostaa sinua, pääset tuotteen esittelysivulle, josta käyvät ilmi tarkemmat tuotetiedot. Tällä sivulla sivun alaoikealla löytyvät ”lue suosituksia” ja ”suosittele” –täpykät, joita käyttämällä pääset lukemaan muiden kirjoittamia suosituksia ja itse luomaan sellaisen, jos niin haluat.

Kilpailu kaikille suosittelijoille

Sissos järjestää kilpailun, johon osallistuu kaikki Sissoksen verkkokaupan ja Sissoksen kotisivujen tuotteille tehdyt suositukset. Palkitsemme mielenkiintoisimman suosituksen tehneen suosittelijan Empire SN Avatar -maskilla ja eniten suosituksia tehneen henkilön yllätyspalkinnolla.

Kilpailu on voimassa 15.11.2009 asti, joten ole nopea ja tee suosituksia verkkokauppaamme.

Huomioithan että kaikki suositukset osallistuvat myös automaattisesti RunToShopin käynnissä oleviin kilpailuihin. Lisää RunToShopin kilpailuista.

Uudistukset eivät jää tähän!

Kehitämme verkkokauppaamme edelleen aktiivisesti. Kesän aikana olemme lisänneet verkkokauppaamme useita satoja uusia tuotteita, pyrimme lisäämään entistä aktiivisemmin myös lisää kuvia kauppaamme. Syksyn aikana verkkokauppaamme tullaan uudistamaan entistä asiakasystävällisemmäksi, tästä informoimme asiakkaitamme heti kun saamme uudistukset käyttöön.

Lähde: Sissos-tuote Oy