Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Luottokorttimaksu mahdollisuus Sissoksen verkkokauppaan

Sissos on edelläkävijä Suomessa ja kehittää verkkokauppaansa taas entistä asiakasystävällisemmäksi. Sissos otti ensimmäisenä Suomalaisena verkkokauppana käyttöön luottokorttimaksumahdollisuuden. Luottokorttimaksujärjestelmän myötä asiointi on entistä helpompaa.

Sissoksen verkkokaupassa voit maksaa turvallisesti myös Visa (Debit/Credit), Visa Electron tai Mastercard (Debit/Credit) -korteilla. Tilausta tehdessäsi varaamme ostosumman tililtäsi, veloitamme tuotteet tililtäsi vasta kun tuotteet ovat valmiina toimitettavaksi. Korttitiedot syötetään turvallisesti Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeella, josta ne välittyvät salattuna suoraan Luottokuntaan, Sissoksella ei ole pääsyä korttitietoihin eikä mitään korttitietoja tallenneta. Todentamispalveluina toimivat erittäin vahvat ja turvalliset Verified by Visa & MasterCard SecureCode todentamismenetelmät.

Uudistuksen myötä voimme vastaanottaa luottokorttimaksuja myös puhelinmyynnissä. Korttiveloitukset tehdään turvallisesti suojatussa yhteydessä Luottokunnan palvelun kautta. Sissos ei tallenna mitään saamiaan korttitietoja.

Tervetuloa asioimaan verkkokauppaamme!

Lähde: Sissos-tuote Oy

2 Comments

  1. dapam

    ”Sissos otti ensimmäisenä Suomalaisena verkkokauppana käyttöön luottokorttimaksumahdollisuuden”. Ei kait nyt kuitenkaan? Onhan noita verkkokauppoja, joissa voi luottokortilla maksaa vaikka kuinka paljon

  2. Jesper

    No jos ei nyt Suomen ensimmäisenä verkkokauppana, niin ainakin ensimmäisenä Paintball verkkokauppana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑